Witam,

mam problem... chce zrobic takie cos:

Jest to tzw. grafik zlecen... tableka grafik zawiera zlecenieID, dataRozpoczecia i dataZakonczenia, status(true false)... kolor zielony zlecenie przyjete do realizacji, kolor czerwony zlecenie oczekujace na realizacje... niektore zlecenia trwaja tydzien, niektore dwa dni, a niektore tylko dzien...

sek w tym ze nie wiem jak to posortowac czy poumieszczac w tabelce.. jak generowac taka tabelke... zeby nie umieszczal w jednej komorce czterech zlecen przypadkiem tylko z nastepnym zleceniem tego samego dnia schodzil do nastepnej linii, nastepnego <tr></tr>... a jak jest zlecenie jednego o jednym id to zeby kolorowal w tej samej linii komorki...

za wszelkie pomysly i sugestie jestem bardzo wdzieczny... ach i oczywiscie jest to grafik tygodniowy... wczesniej wybieram sobie numer tygodnia i wyswietla mi grafik danego tygodnia... to akurat jest proste...

JAK TWORZYC TAKA TABELE?questionmark.gif moze stworzyc tabele z id dla kazdego <td>, a potem to uzupelnic js... a moze jest jakies proste rozwiazanie z ktorym ja sie nigdy nie spotkalem...

pozdro...

[size=1]
-------------------------
dobrym zwyczajem jest
pisanie tagu przed tematem
~Cienki1980
[/green]