Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zapisać plik na serwerku a link w bazie MySQL
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
redelek
Witam,

Mam skromne pytanko. Zrobiłem sobie formularz w którym jest pole załącznik.
Chciałbym by po kliknięciu klawisza otworzył sie mój komputer i żeby można było wybrać załącznik ( dowolny plik ).
Plik ma zostać zapisany w folderze /zalaczniki a link do niego w bazie danych.

Za boga nie wiem jak się do tego zabrać , może ktoś z Państwa ma jakiś przykład lub może mi pomóc.

Pozdrawiam
Redelek
skowron-line
jasne prosze przyklad google.pl -> upload php
Cienki1980
Po pierwsze:
Jako początkującemu nie zamknę tematu, ale proszę zapoznać się z wątkiem Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i poprawić temat.

Po drugie:
Proszę wykorzystać wyszukiwarkę i poszukać na forum swojego problemu. Było nie raz nie dwa. Jeżeli dalej będą niejasności zapraszam do zadawania pytań.

Po trzecie:
@skowron-line: Twoja odpowiedź nic nie wnosi ... więc mogłeś ją sobie darować.
redelek
Cytat(Cienki1980 @ 6.04.2007, 18:05:45 ) *
Po pierwsze:
Jako początkującemu nie zamknę tematu, ale proszę zapoznać się z wątkiem Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i poprawić temat.

Po drugie:
Proszę wykorzystać wyszukiwarkę i poszukać na forum swojego problemu. Było nie raz nie dwa. Jeżeli dalej będą niejasności zapraszam do zadawania pytań.

Po trzecie:

Ooo oki przepraszam
skowron-line
Cytat(Cienki1980 @ 6.04.2007, 18:05:45 ) *

trzeba uczyc mlodszych kolegow samodzielnego myslenia i kozystania z zasobow internetu

http://forum.php.pl/lofiversion/index.php/t13831.html
nospor
Cytat
Ooo oki przepraszam
oki przepraszam ale i tak mam cie w pupie....
Przeciez wyraźnie napisano:
Cytat
ale proszę zapoznać się z wątkiem Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i poprawić temat.

No nic. zamykam do czasu odeslania jednemu z moderatorow/opiekunow poprawnego tytulu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.