Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forum php
Forum PHP.pl > Forum > PHP
OverrideHack
witajcie.
ostatnio zainteresowalem sie tworzeniem wlasnego forum. Nie chodzi mi o forum takie jak np. Pun.pl czy inne tylko na stworzenie wlasnego forum na serwarze ktory udostepnia Yoyo.pl. Prosze opiszcie mi po kolei jaki skrypt forum jest najlepsze i jak wszystko rozkrecic. Bede wdzieczny
strife
Nie rozumiem zbytnio, chcesz stworzyć forum, czy zainstalować gotowy skrypt forum na serwerze ?

Cytat
Prosze opiszcie mi po kolei jaki skrypt forum jest najlepsze i jak wszystko rozkrecic.

Poszukaj, dyskusja na temat najlepszego skryptu forum była już nie raz, nie ma potrzeby pisać n'ty raz to samo.

Pozdrawiam.
marast78
jak stworzyć w sensie chcesz napisać? czy chcesz po prostu "zainstalować" już gotowca...jeśli tak to phpBB (może pełen dziur i messy codes, ale i tak wciąż dobry produkt) po prostu ściągnąć, przegrać na serwer, zrobić to co piszą w install.txt i ustawienie danych conf i praw do plików winksmiley.jpg a potem już ustawiaj sobie w panelu, zmieniaj w kodzie co tylko sobie życzysz..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.