matix
3.07.2007, 14:25:23
Witam.
Kupię książkę (może być używana, byle w bardzo dobrym stanie) książkę PHP5 - Obiekty, Wzorce, Narzędzia autorstwa Matt'a Zandstra.
Książka wygląda tak:

Poproszę o kontakt:
GG: 6805079
Mail: matixe@gmail.com
Najlepiej żeby osoba która ma książkę wystawiła przedmiot na allegro
Cysiaczek
3.07.2007, 14:54:56
Sorrki za komentarz ; ]
Nie mozna dostać w Empiku?
Mam ta książkę, ale prędzej nerkę bym sprzedał : ))
Niestety, podejrzewam, że u nikogo nie znajdziesz egzemplarza w bardzo dobrym stanie, bo jest to książka, do której zagląda się niemal codziennie - taka j est dobra!
Pozdrawiam.
matix
3.07.2007, 15:14:50
Byłem w empiku, byłem w księgarniach - wszędzie mówią, że helion już tego nie produkuje a oni tego nie mają - nakład wyczerpany, którego już nie będzie nigdy.
Niestety, prosto z wydawnictwa także nie można kupić, bo jak pisałem - nakład jest wyczerpany a Helion tego nie produkuje, nawet na żądanie

Dlatego poszukuję kogoś, kto to będzie miał
skowron-line
3.07.2007, 15:21:46
Ja jeden egzemplarz znalazlym w sklepie internetowym, ze nawet sam tworca o nim niewie.
Ale szukalem jej 3 dni i znalazlem, myslalem ze to jakas sciema ale udalo sie i jestem szczesliwym posiadaczem tego cuda literatury.
Moja rada szukaj na zadupialych sklepach internetowych, gdzie nikt nigdy nie zaglada niemowiac juz o kupowaniu moze maja jeszcze jakis egzemplarz
atomek4
3.07.2007, 15:33:49
Nakład tej książki jest wyczerpany i bardzo ciężko ją dostać. Mnie się udało w MediaMarkecie
matix
3.07.2007, 22:52:56
O, dziękuję bardzo. Na razie kupuję nowego laptopka, więc każdy grosz liczę do grosza, lecz gdy kupie sobie moje cacko, to potem zainwestuję w tę książkę. Dzięki ;-)
kwiateusz
4.07.2007, 06:04:09
To sie nie zdziw jak wsiąknie, ja znalazłem ostatnio tylko 3 egzemplarze tej książki na necie z czego ten link wyżej to ostatni egzemplarz bo pozostałe 2 ze znajomym kupiliśmy :]
Tak chwalicie ta ksiazke... ze zamowilem ;-)
Mam nadzieje matix, iz jeszcze zalapiesz sie [;
phpion
4.07.2007, 09:58:04
Hmmm miałem tą książkę i ją sprzedałem. Jest dobra, to fakt, porusza dogłębnie obiektowe PHP, ale wg mnie lepsza jest 'PHP5 Zaawansowane programowanie'. Bardziej przystępnie napisana. Ponadto 'Obiekty...' mają moim zdaniem złą formę wydania tj. format nieodpowiedni do ilości stron - źle się czyta, nie da się położyć na biurku i pracować z książką (chyba, że przyłoży się coś ciężkiego). Jak wspomniałem - merytorycznie dobra, ale jak dla mnie za mało przykładów, a jak już są to są to przykłady wyrwane z kontekstu (w PHP5 ZP stanowią pewną całość).
Gdyby ktos szukał, to znaleazłem ją w www.eksiegarnia.pl. Właśnie dostałem potwierdzenie, że wysłali.
kwiateusz
16.07.2007, 11:57:32
to ja ci powiem że to chyba ostatni egzemplarz bo jak jaj kupowałem to były tylko 2 razem z moją

...
matty7
24.07.2007, 21:29:11
wbijok
13.08.2007, 09:30:54
Może orientuje sie ktoś gdzie jest jeszcze dostępna ww książka. Przewertowałem sporo księgarni i nigdzie nie znalazłem. Ew. może ktoś chce odsprzedać swój egzemplarz to z mila chęcią odkupie.
PS ww linki oczywiście już nieaktualne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.