luzak124
14.07.2007, 16:00:16
Szukam cms prostego takiego żeby miał :
od strony admina:
- 1 konto admina:)
- admin dodaje artykuły kasuje zmenia
Użytkownicy :
- oceniają artykuły
- komentują
- mogą miecz własny avatar widoczny w komentarzach:) prosze o rade
dzesi
14.07.2007, 16:49:18
O boże google.pl,joomla,mamboo,jportal,drunpal...... itd
luzak124
14.07.2007, 17:41:44
o boże joomla,mamboo,jportal,drunpal ..... mi niechodzi o taki w 100% gotowy bo tą śa "gotowce" sam chcem udoskonalicz itp tylko te podstawowe opcje są mi potrzebne..
c3zi
14.07.2007, 18:30:57
Jesli chcesz udoskonalac cos takiego to .. po prostu napisz sam, duzo nie narobisz sie, jesli rzeczywiscie chodzi o edycje artykulow i takie tam ..
sanchoo
31.07.2007, 07:28:13
witam!
Mma tie pytanie..
Pracuje nad stronka dla pewnej firmy, nigdy jakos nie potrzebowalem cmsa.. gosc sobie zarzyczyl komenrtwanie fotek itp... pisalem z palca:) .. Tym razem zamowienie jest troszke bardziej zawansowane... edycja galerii, komentowania, "firma" loguje si ena stronie i widzi rysunki ktore sa w pracy dla niej.. oczywiscei wrzuca to admin.. fotki maja sie orbic w mniaturki itp... i pytanie brzmi czy psiac takie cos samemu .. wogole czy jest sens?? Nie korzystalem wczesniej z jakis cmsow....
Black-Berry
31.07.2007, 09:22:30
@sanchoo To zależy czy darmowe CMS'y spełniają twoje wymagania. Jeści da się coś postawić na Joomli czy podobnym opensourcowym CMS'sie to raczej nie warto. Jesli natomiast bedziesz mial w przyszlosci duzo roznych zlecen to chyba warto zainwestowac w CMS'a ktory zagwarantuje Ci szybszą pracę.
Pozdrawiam:)
P.S. Nie ma dobrych odpowiedzi... są tylko wybory...
sanchoo
31.07.2007, 10:05:41
Cytat(Black-Berry @ 31.07.2007, 10:22:30 )

P.S. Nie ma dobrych odpowiedzi... są tylko wybory...
Pieknie to ujoles :)siedze w pracy i cos moj admin nie moze mi postawic wirtualki... wiec grzebie i wygrzebalem i wydumalem

Uzyje jednak frameworka CakePHP a cmsa jako tako do zarzadzania bede sobie pisal na biezaco

...
od piusania jeszcze nikt nie umarl a mozna sie sporo nauczyc

Dzieki w kazdym razie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.