Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CMS z...
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
luzak124
Szukam cms prostego takiego żeby miał :
od strony admina:
- 1 konto admina:)
- admin dodaje artykuły kasuje zmenia
Użytkownicy :
- oceniają artykuły
- komentują
- mogą miecz własny avatar widoczny w komentarzach:) prosze o rade
dzesi
O boże google.pl,joomla,mamboo,jportal,drunpal...... itd aaevil.gif
luzak124
o boże joomla,mamboo,jportal,drunpal ..... mi niechodzi o taki w 100% gotowy bo tą śa "gotowce" sam chcem udoskonalicz itp tylko te podstawowe opcje są mi potrzebne..
c3zi
Jesli chcesz udoskonalac cos takiego to .. po prostu napisz sam, duzo nie narobisz sie, jesli rzeczywiscie chodzi o edycje artykulow i takie tam ..
sanchoo
witam!
Mma tie pytanie..
Pracuje nad stronka dla pewnej firmy, nigdy jakos nie potrzebowalem cmsa.. gosc sobie zarzyczyl komenrtwanie fotek itp... pisalem z palca:) .. Tym razem zamowienie jest troszke bardziej zawansowane... edycja galerii, komentowania, "firma" loguje si ena stronie i widzi rysunki ktore sa w pracy dla niej.. oczywiscei wrzuca to admin.. fotki maja sie orbic w mniaturki itp... i pytanie brzmi czy psiac takie cos samemu .. wogole czy jest sens?? Nie korzystalem wczesniej z jakis cmsow....
Black-Berry
@sanchoo To zależy czy darmowe CMS'y spełniają twoje wymagania. Jeści da się coś postawić na Joomli czy podobnym opensourcowym CMS'sie to raczej nie warto. Jesli natomiast bedziesz mial w przyszlosci duzo roznych zlecen to chyba warto zainwestowac w CMS'a ktory zagwarantuje Ci szybszą pracę.

Pozdrawiam:)
P.S. Nie ma dobrych odpowiedzi... są tylko wybory...
sanchoo
Cytat(Black-Berry @ 31.07.2007, 10:22:30 ) *
P.S. Nie ma dobrych odpowiedzi... są tylko wybory...

Pieknie to ujoles :)siedze w pracy i cos moj admin nie moze mi postawic wirtualki... wiec grzebie i wygrzebalem i wydumalem smile.gif Uzyje jednak frameworka CakePHP a cmsa jako tako do zarzadzania bede sobie pisal na biezaco smile.gif ...
od piusania jeszcze nikt nie umarl a mozna sie sporo nauczyc smile.gif
Dzieki w kazdym razie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.