Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przekeirowanie,ale juz po za logowaniu.
Forum PHP.pl > Forum > PHP
mojkot
Witam,mam do Was pytanie czy jest taka mozliwosc aby np wchodzac na domene

www.xxx.pl ciagle ten adres w pasku na gorze przegladark isie nie zminial,nawet gdy chodzi sie po rownzych dzialach strony/forum?

Np ja mma tak ze wchdoze na forum np: www.xxx.pl no i biore loguj to w pasku adresu na gorzejeszcze adres sie nie zmienia na np: www.xxx.pl/forum/index.php
Ale juz jak zaloguje sie to wlasnie w paskue na gorze pojawia sie www.xxx.pl/forum/index.php
a nie www.xx.pl ;/

Podobbno to jakos w index.php mozna zrobic tylko jak?
Jarod
Napisz po polsku o co Ci chodzi bo nie rozumiem Twojego bełkotu.
sobieh
UP : To sie naucz czytac przeciez wyraznie napisal.

Zrob sobie ramke na stronie <frame> albo <iframe> i w niej pokazuj zawartosc strony.
Wtedy zawsze bedzie www.xxx.pl bez znaczenia na jakiej podstronie bedziesz sie znajdowal.
Jarod
Cytat(sobieh @ 27.08.2007, 22:43:51 ) *
UP : To sie naucz czytac przeciez wyraznie napisal.

Czytać umiem ale nie mam ochoty zagłębiać się żeby zrozumieć. Ciesze się, że zrozumiałeś, podobno swój swojego rozumie...
Kostek.88
Cytat(Jarod @ 28.08.2007, 00:57:08 ) *
Czytać umiem ale nie mam ochoty zagłębiać się żeby zrozumieć. Ciesze się, że zrozumiałeś, podobno swój swojego rozumie...

Popieram, bo mnie też się nie chciało czytać. Niektórzy z pośpiechu uczą się niechlujstwa i trzeba później odczytywać te "hieroglify". Wtedy można nie dostać szybkiej odpowiedzi. A powiedzenie mówi: "powoli, powoli, bo się rozp.... " winksmiley.jpg
sobieh
Pierwsze zdanie:
Cytat
Czy jest taka mozliwosc aby np wchodzac na domene www.xxx.pl ciagle ten adres w pasku na gorze przegladark sie nie zminial, nawet gdy chodzi sie po rownzych dzialach strony/forum?

Czego tu nie rozumiecie ?
Naprawde strasznie ciezko zrozumiec co on tu napisal ... zapewne jest to zlepek bezsensownych slow i liter.

Anyway nie bede robil offtopu ale troche tolerancji nalezy okazac.
Niedlugo bedziecie chcieli rozbior logiczny zdania zeby zrozumiec
albo zeby pytania byly napisane w PHP lol.

@Kaloryfer
Nie o ciebie chodzilo a o :
Cytat(Jarod)
Napisz po polsku o co Ci chodzi bo nie rozumiem Twojego bełkotu.

Poza tym przeczytales juz duzo wiecej znakow w moich postach w tym temacie niz w pytaniu autora tongue.gif
No chyba ze czytasz co 10 litere smile.gif
Kostek.88
Rozumiemy wszystko, ale nie chce nam się czytać, tak jak co niektórym nie chce się pisać postów, a więc 1:1 smile.gif
Jarod
Cytat(sobieh @ 27.08.2007, 23:19:48 ) *
Pierwsze zdanie:
Czego tu nie rozumiecie ?

Tego, że ktoś nie potrafi pisać po polsku.

Cytat(sobieh @ 27.08.2007, 23:19:48 ) *
Niedlugo bedziecie chcieli rozbior logiczny zdania zeby zrozumiec
albo zeby pytania byly napisane w PHP lol.

Przestań kozaczyć.
starach
Hej nie drapcie się wilczury tongue.gif
Paszli na PM z prywatnymi wyjazdami bo poszczuje moderatorem haha.gif

Najlepiej jest dać link od domeny. (<a href="www.mojadomena.prv.pl/mojastrona.htm">link</a>)
Jeśli masz jakieś darmowe forum ( a takie mam wrażenie ) to będziesz miał z tym sporo roboty.
Dla przykładu mając php-fusion bez edytora, który ci zmieni treść wszystkich funkcji
append_sid() na raz się nie obejdzie, chyba że chcesz to robić 7 dni.

Oczywiście możesz zrobić tak jak napisał sobieh,
ale wtedy nie tylko z dobrym SEO, ale jakimkolwiek możesz się pożegnać.
mojkot
Czesc.
Ja posiadam forum phpbb by przemo.NA hostinu platnym,to w index.php moge dac ta ramke co podal sobieh?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.