Cytat
A co Ci to przeszkadza?
Cytat
nie widzi statusu bo znajduje się jeszcze za dolnym scrollem
Cytat
To jest wina edytora
Ale ja nie edytuje tego ciągu po zapisaniu pliku przez skrypt. Chyba że to działa też przed zapisem długiego ciągu. Skrypt działa dobrze, tylko nie wiem czy jest jakaś możliwość ze strony technicznej żeby tak nie było. Dla przykładu ci co nie mają tego zawijania wierszy [ja nie mam

muszę pobrać jakiś i zobaczyć] niech odpalą ten plik:
Kod
<?php function test($ciag)
{
$explode = explode("||", $ciag);
if($explode[1]==1)
echo $explode[0];
}
test('[b]#1[/b] :[br/][br/][code] $System_Color = 0;[br/][br/][br/][br/] foreach(glob($News.\"uploads/users/*\") as $value)[br/][br/] {[br/][br/] if(!eregi(\'index.html\', $value))[br/][br/] {[br/][br/] $System_Color++;[br/][br/][br/][br/] require($value);[br/][br/] $background = ( $System_Color%2==0 ) ? $this -> table[2] : $this -> table[3];[br/][br/] $access = (count($access)<>0) ? \'Ograniczone\' : \'Everything\';[br/][br/] $Add_news = 0;[br/][br/][br/][br/] $file = file($News.\'uploads/data/news.php\');[br/][br/] foreach( $file as $values )[br/][br/] {[br/][br/] if( !eregi(\"###THIS NEWS IS DELETE###\", $values) )[br/][br/] {[br/][br/] $silce = explode(\"||\", $values);[br/][br/] if($silce[5]==$uses)$Add_news++;[br/][br/] }[br/][br/] }[b][b]#1[/b] :[br/][br/][code] $System_Color = 0;[br/][br/][br/][br/] foreach(glob($News.\"uploads/users/*\") as $value)[br/][br/] {[br/][br/] if(!eregi(\'index.html\', $value))[br/][br/] {[br/][br/] $System_Color++;[br/][br/][br/][br/] require($value);[br/][br/] $background = ( $System_Color%2==0 ) ? $this -> table[2] : $this -> table[3];[br/][br/] $access = (count($access)<>0) ? \'Ograniczone\' : \'Everything\';[br/][br/] $Add_news = 0;[br/][br/][br/][br/] $file = file($News.\'uploads/data/news.php\');[br/][br/] foreach( $file as $values )[br/][br/] {[br/][br/] if( !eregi(\"###THIS NEWS IS DELETE###\", $values) )[br/][br/] {[br/][br/] $silce = explode(\"||\", $values);[br/][br/] if($silce[5]==$uses)$Add_news++;[br/][br/] }[br/][br/] }[b
||1');
?>[/code]
Jeśli widzą całe wywołanie funkcji to dodajcie sobie parę linijek kodu.
Jeśli nie widzicie tekstu to coś jest nie tak - tak jak u mnie.... Bo na końcu jest liczba 1 a ona odpowiada za wywołanie funkcji, tylko nie mówcie żeby przestawić 1 na początek
PS, a ja ide pobrać jakiś edytor z zawijaniem..