Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Avatary
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
.dragonfly
Avatary czyli obrazki w waszym profilu i przy postach. Widzac coraz bardziej wymyslne chcialbym dowiedziec sie skad je bierzecie smile.gif
menic
Mi mój nowy to stworzyl mi znajomy na pdst. tematu z poprzedniego :]
BzikOS
Mój jest ściągnięty z jakiejś strony o bajce(?) Futurama (to jeden z bohaterów winksmiley.jpg).

btw. scanner, a Twój avatar z jakiej bajki jest? tongue.gif:P
wassago
hmm... nie pamietam skad mam swoj - gdzies na dysku wyszperalem, za zwyczaj robie swoje avatary ale ten mi sie tak spodobal ze postanowilem nic nie zmieniac tylko upoadowac:>
Cudi
A mój jest zrobiony w MS Paincie laugh.gif Kleiłem go pixelik po pixelku smile.gif
GrayHat
moj robiony je cyfrowym aparatem fotograficznym:D
ednym slowem moje zdjecie biggrin.gif/
spenalzo
Ja mam swojego z Najlepszej Serii Gier Stulecia, czyli Simcity (sądzę, że nietrudno było się domyślić tongue.gif)
mls
Mój jest zrobiony z jednej z moich fotek, jako że lubię niebo fotografować smile.gif)
scanner
Mój pochodzi z bajki "Piękna i Bestia" - Piękna jest czarna ramka a w srodku siedzi Bestia smile.gif
spenalzo
Cytat
Mój pochodzi z bajki "Piękna i Bestia" - Piękna jest czarna ramka a w srodku siedzi Bestia smile.gif

s_w_ir
Nie zgadniecie z kąd mam mój? no...
Zrobił mi go taki koleś z php.pl. nie powiem kto. :-# A co ma sie znajomości :mrgreen:
itsme
moj istnieje dzieki Thot-owi i Ramze ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.