Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [współpraca] portal młodzierzowy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Nemoscc
Wkrutce (najpuźniej luty) zostanie otwarty nowy portal młodzierzowy.
Obecnie poszukujemy
:arrow: dobrego programiste php
:arrow: programiste javy
co w zamian?? hmm do dogadania się. Proszę o kontakt pod gg: 2434645
Jak są pytania pisać tutaj lub na gg.
GrayHat
ehh co miesiac powstaje sajt typu "portal mlodziezowy". moglibyscie zrobic cos bardziej orginalnego
Nemoscc
nie mogę ci powiedziedź zbyt wiele. odezwij się na gg powiem ci co nieco i mam nadzieje, że zmienisz zdanie.
Serwis będzie inny niż wszystkie.
Nie powiem wszystkiego. Osobom zainteresowanym mogę uchylić rąbka tajemnicy ale nie za dóżo snitch.gif
kicaj
no ja jestem ciekawy...

mozna wiecej informacji? - tutaj!
Nemoscc
wolałbym nie.
Odezwij się na gg: 2434645
powiem ci kilka żeczy.

tutaj powiem tylko, że to nie będzie kolejny bubel jakich wiele.
Mamy już inwestora i patrona medjalnego a redakcja liczy ok 30 osób.
Więcej nie powiem na forum na temat serwisu.
cagrET
Robiac takie buble ortograficzne w ogloszeniu, myslisz ze ktos wezmie cie powaznie ?
Nemoscc
ten temat mnie już męczy. Jestem dyslektykiem. A nie sprawdzam błędów bo strasznie czas mnie goni. Możemy otym pogadać ale błagam nie w tym poście by modki nie pozamykaly za OT
GrayHat
po dokladniejszym rozmowie z tym ziomkiem "dzie jest nemo" winksmiley.jpg stwierdzam ze projekt godny uwagi. sam sie na to pishe
Nemoscc
temat nadal aktualny.
Ponadto poszukujemy redaktorów działów temtycznych:
sport,
gry,
stare gry,
divX,
muza,
film,
komóry,
gry online,
komputery,
fantasy,
ponadto jeśli prowadzisz jakiś wortal tematyczny, który mógłby się znaleść w portalu także proszę o kontakt.
Na początek dajemy 50mb, mysql no limit i kilka innych pierdółek. Szczegóły na gg: 2434645
Wszystko można dogadać więc jeśli 50mb to mało proszę pisać mimo to.

Wciąż poszukiwani progrmiści php oraz java
Cudi
Popraw tego orta... Jesteś już uświadomiony więc tereaz co najwyżej możesz zasłaniać sie sklerozą winksmiley.jpg
Zepco
Cytat
temat nadal aktualny.
Ponadto poszukujemy redaktorów działów temtycznych:
sport,  
gry,  
stare gry,  
divX,  
muza,  
film,  
komóry,  
gry online,  
komputery,  
fantasy,  
ponadto jeśli prowadzisz jakiś wortal tematyczny, który mógłby się znaleść w portalu także proszę o kontakt.
Na początek dajemy 50mb, mysql no limit i kilka innych pierdółek. Szczegóły na gg: 2434645
Wszystko można dogadać więc jeśli 50mb to mało proszę pisać mimo to.

Wciąż poszukiwani progrmiści php oraz java

Brzmi jak DVA. Więc nie jest to zupełnie taka nowość.
Nemoscc
nie mówiłem że nowość. Będzie to coś innego niż to co było do tej pory. GrayHata przekonałem. Może i was przekonam. Czekam na kontakt.
Nemoscc
temat wciąż jest bardzo aktywny. Poszukuję programistów do współpracy przy systemie portalowym.
Szczegóły systemu oraz co w zamian na gg: 2434645
jak są pytania proszę pisać tutaj.
Sprawa bardzo pilna
proszę nie pisać, że np. "mogę słóżyć radą". Już sporo osób tak się zgłosiło. Potrzebne są osoby co wezmą na siebie ciężar napisania scryptów.
Nemoscc
Nasz główny programista musiał tymczasowo zawiesić współprace (poważne problemy w szkole i w domu).
Dlatego oferuję stanowisko głównego programisty głównego systemu portalu młodzierzowego.
Co mogę zaoferować?
Reklama aaevil.gif do tgo serwer wedle potrzeb oraz udział w zyskach (jeśli takowe będą a nie ukrywam mam spore nadzieje na to).
Więcej szczegułów na priva.
Jak sa pytania to tutaj.
Nemoscc
chciałem oznajmić wszem i wobec, że portal rozkręca się coraz bardziej.
Serwis będzie funkcjonował pod domeną www.mlodzi.pl
Wciąż wiele stanowisk czeka na osobe, która by je przygarneła snitch.gif
Proszę się zgłaszać.
IWAN
Co tu dalej mówić, ta rozmowa zamienia się w monolog. Strasznie nudzi niemożna tego napisać raz a solidnie a nie co chwile dodawać tu słówko tam słówko itd poprostu czekaj aż ktoś sie zgłosi a nie błagasz ludzi.
Nemoscc
OT spójż na daty tych postów?? Występują pomiędzy nimi różnice (tak dla twojej informacji) a pisałem jeden pod drógim a nie edytowałem jeden by topik wypłyną.
Wiem, że kilka dni to nie dóża różnica czasu ale sytuacja się zmienia dynamicznie i musiałem poinformować zainteresowanych o sprawie.
Koniec OT i proszę więcej nie dyskutować w tym topiku nie na temat
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.