Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] Płatna rejestracja, sms
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
damiano2
Prosze bardzo o pomoc.
Chcialbym zalozyc strone interneowa.. Cala juz zrobilem tylko pozostalo mi zrobic rejestracje na stronie i chcialbym miec rejestracje platna tak ze jak ktos wysle sms to dostanie kod dostepu i bedzie sie mogl zarejestrowac! I tak ze po wypelnieniu formularza przyjdzie on do mnie na emaila. MAm swietny pomysl i chce go wykorzystac.Gdy pomysl "wypali" po mojej mysli napewno wynagrodze pomocnika:D Udostepnie pomocnikowi wszystki do tychczasz robione materialy dodam ze robie w frontpage!! Ale niektore rzeczy robie w php!
Babcia@Stefa
Witam, jak mi się wydaję to chyba nazwa tematu nie jest zgodna z regulaminem, popraw ją...
Poszukaj w google:
http://google.pl/search?q=premmium+sms
Atomsms.pl

Dziękuję, Babcia@Stefa
strife
Co to za temat? Tym razem poprawiam i przenoszę na Przedszkole, następnym razem proszę o zapoznanie się z tutejszymi regułami przed napisaniem tematu.

Pozdrawiam.
exclusive
sad.gif witam.

każdego kto zainteresowany jest wdrożeniem owej technologii informuję iż jeżeli rozumiecie system płatnej rejestracji z łatwym zarobkiem to grubo się mylicie. Nie jest to na prawdę zbyt opłacalne jeżeli nasz portal nie będzie przygotowany graficznie oraz tematycznie do odbiorcy.
Z każdej rejestracji (średnio) połowa kosztów za sms`a odprowadzana jest do usługodawcy. opłaca się to jedynie wtedy kiedy mamy kilkaset zarejestrowanych osób w naszej bazie.

Na stronie atom sms jest kilka możliwości jak wykożystać system płatnych smsów można powiedzieć do maximum ale powiem wam szczeże, moim zdaniem płacenie za oglądanie strony powinno się ograniczać jedynie do rejestracji. Niechciałbym w przyszłości za każde kliknięcie myszką wysyłać sms`a.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.