Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak to kiedys było
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
menic
Ostatnio z nudów zaczalem przegladac naprawde archiwalne materiały z forum. I co sie okazalo...
Ze najwieksze głowy forum tez zadawaly błache pytania tongue.gif . Cieszy szczególnie to mnie bo czasem az dostaje kompleksów jak czytam wypowiedzi niektórych userów np. o OOP, MVC itp. Czasem sie tez zastanawiam czy tego wszystkiego nie rzucic skoro sa takie mózgi, ale jednak mózgi tez były na takim poziomie wiec troche sie mozna podbudowac winksmiley.jpg
Bakus
Biorąc pod uwagę, że każdy kiedyś był początkującym i niewiele wiedział nic nowego nie odkryłeś...
scanner
menic, znalazleś jakieś ciekawe moje? smile.gif)
wassago
hehe.. ja mam teleportowane forum z 2002 i wczoraj sobie czytalem co niektore posty.. ale mialem humora:> no Seth (bez obrazy:P ) takie pytania zadawal o tamatyce nie gorszej niz nan php P. ale to nie tylko on..
scanner
No a teraz jaki z niego Mastah smile.gif)
Szkdoa że nie wszystkie nasze kadry osobowe nie pną się na wyżyny tak jak elyta.
wassago
wogole starsznie duzo osob ktore yly najaktywniejsze kiedys juz ich po prostu nie ma np. haiaw, kryr (chyba ze o czyms nie wiem)
scanner
Poprostu.. Panta Rei...
Seth
Z haiawem mam jeszcze kontakt - jest za bardzo zajety aby siedziec na forum winksmiley.jpg
Do niedawna z castorem tez mialem ale cos sie popśuło sad.gif

Apropos postow: hehe wydalo sie winksmiley.jpg Ale coz kazdy kiedys zaczynal, wiec pewnie za rok to samo powiecie o swoic postach winksmiley.jpg

P.S. Mlody niepokorny winksmiley.jpg http://forum.php.pl/viewtopic.php?p=884#884
menic
@scanner: Twoje tez gdzies czytalem, tylko musze poszukac w otchlaniach. Njbardziej m sie podobalo jaki byles pokorny i zagubiony na poczatku :wink: 8)
scanner
Masz na myśli to ?
menic
miedzy innymi smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.