Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: plakaty PDF
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
tomeksobczak
Znalezione dzisiaj przez przypadek. Może komuś się przyda smile.gif

MsSQL 2005 System Tables
Smart Client Application Block Coverage
Smart Client Architecture Feature
sztosz
To na pewno są PDF? Nie mogę ani otworzyć ani google nie potrafi przerobić na HTML
DeyV
adobe reader 7.0.9 poprawnie odczytał mi pierwszy plik. Ładna baza smile.gif
tomeksobczak
@sztosz to na pewno PDFy

może ktoś jeszcze ma jakieś linki do takich "pomocy" ?
kwiateusz
mi foxit tego nie otwiera... słabe te pomoce
sztosz
Adobe Reader 8 też nie czyta, tak samo Foxit jak i Sumatra: http://blog.kowalczyk.info/software/sumatrapdf/
Speedy
Ściągnijcie sobie najnowszą wersję acrobat readera i przestańcie marudzić tongue.gif.
kwiateusz
m$ zwyczajnie nawet pdfa nie umie zrobić, 1 plik jakiego foxit nie chce otworzyć, a acrobata nie zamierzam ssac, za duże i za powolne, ale widze offtopic sie zrobił tongue.gif nie ładne
Moli
Pierwszy plik mi działa bez żadnych zastrzeżeń, reszty nie patrzyłem przez blokady RapidShare'go smile.gif Co do bazy w 1 pliku, jest kozacka smile.gif
kwiateusz
oj głupi jestem biggrin.gif wtyczka w firefoxie otwierała to bo myslała ze to normalny link i sciagały sie smieci ahh
po poprawnym ściągnięciu zajrzałem do 1 pdfa, ciekawe nie powiem, ciekawe czy komuś udało sie to ogarnąć biggrin.gif
sztosz
Wszystko jasne biggrin.gif Dzięki ~kwiateusz, u mnie też firefox przedobrzył biggrin.gif
Moli
Tylko pierwszy plik to rozrys bazy, drugi i trzeci to graficzne przedstawienie jakichs programów itp. smile.gif A co do 1 pliku, jestem ciekawy ile czasu zajeło stworzenie takiej bazy/systemu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.