no dobra.. cos bede jutro kombinował z data... a jesli chodzi o rozmiar pliku to wiem jak dodac do bazy itp.
tylko mam problem z poukładaniem i tego w calosc, a dokładniej jak dodac to zapytanie do swojego pliku...
tak aby to działało jak nalezy
link do pliku podałem wyrzej....
aha, no i zapytanie przede wszystkim:
takie mam i działa.....
$zapytanie = mysql_query("SELECT * FROM foto WHERE $kryt BETWEEN $min AND $max");
ale jak chce uwzglednic sortowanie i limit to juz nie stety niepoprawne.... i nie wiem dlaczego, bo chyba jest dobrze

$zapytanie = mysql_query("SELECT * FROM foto WHERE $kryt BETWEEN $min AND $max ORDER BY $sort DESC LIMIT $page,$limit");
chodzi o to ze jak znajde jakies pliki powiedzmy miedzy 20kb a 100kb i jest ich powiedzmy 15 to chce by były ułozone po $sort, gdzie $sort wybieram poprzez <option></option>
no ale cos nie działa

zrobilem po prostu specjalnie osobne zapytanie so do tego kryterium, które wyswietla wynik bo nie wiedziałem jak sobie porsciej z tym poradzic (jesli sie wogole da)
http://cpaste.com/4352jesl mozna to uproscic tak aby działalo bede wdzieczny.... bo jak jeszcze dojdzie 3 całe zapytanie odnosnie daty to masakra ten plik bedzie....