Żuczki, jak zrobić taki bajerancki wybór języka jak jest na stronie mBank'u? Podejrzałem w kodzie ale nie wiem jak wyglądają same funkcje :/ Może jakiś link ktoś ma do tutoriala...
No i co z odwiedzającymi co nie mają włączonej JS?
Hazel
29.12.2007, 12:58:19
1. Faktycznie bajerancki, prawie się wysypuje pod IE 2. Nie java, a JavaScript, to jest zasadnicza róznica. 3. Masz w źródle strony, jak się dobrze przypatrzysz to możesz se ściągnąć plik z funkcjami js. 4. Poczytaj o JavaScripcie, zdarzenia onMouseOver i onMouseOut służą do tego. 5. Nie oczekuj gotowych kodów. 6. W razie problemów pisz. 7. Pozdrawiam.
edit: 8. Jak chcesz link do tutoriala - to google.pl i masz tam co najmniej 15 tutoriali.
graft
29.12.2007, 13:05:12
jaaa już poprawiłem (wstyd z ta java). Dogrzebałem się do funkcji. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ad.1 Dlatego pytam o linki. Ściągnąć gotowy skrypt to żaden problem. A tu juz pierwsze opinie. I bardzo dobrze. Ad.2 Pomyłka moja. Ad.3 OK. Ad.4 Wiem do czego służą. Ad.5 Dlaczego nie? Poprosiłem o link do sprawdzonych skryptów. Ad.6 OK. Ad.7 Odzdrawiam. Ad.8 Szukam szukam. mamy to cudowne forum więc pytam przy okazji.
No to do dzieła!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.