Od pół dnia morduję się ze wstawieniem różnych skryptów na stronę, które miały być wyszukiwarką treści na stronie głównej i podstronach.
Domyślam się, że ten temat mógł być już wałkowany, ale zaklinam - nie znalazłem tego czego szukam.
Bardzo proszę po pomoc (nie gotowca);
1. Jakiego skryptu szukać ? - nie musi byc z mysql, wystarczy, że przeszuka podstrony pod kątem treści i wyrzuci na nowej stronie linki.
2. Gdzie mogę znależć - skryptu lub tutoriala? Przeszukałem sporo bardziej znaczących stron. Całkiem dobry opis znalazłem na algorytmach, ale coś mi to nie wychodzi. Z innymi mam kłopot językowy

Z algorytmów próbowałem tego:
<? function szukanie($szukane) { $sciezki[] = "artykuly/"; $sciezki[] = "porady/"; $sciezki[] = "./"; // katalog, w którym jest skrypt $roz = ".txt|.html|.htm"; for ($i=0;$i<count($sciezki);$i++) { } } } for ($i=0;$i<$ile;$i++) { $jest = "tak"; for ($j=0;$j<$ileszuk;$j++) { } if ($jest=="tak") $sa[] = $lista[$i]; } if ($ile>0) { for ($i=0;$i<$ile;$i++) { } } } $szukane = $_GET["szukane"]; if ($szukane<>"") { szukanie($szukane); } ?>
system plików na serwerze ma mniej więcej tak:
katalog
index.php
/podstrony/
/podstrony/kontakt/
skrypt wstawiałem w index.php a dwie przykładowe ścieżki zmieniłem na /podstrony i podstrony/kontakt
Z góry ogromne dzięki.