Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: temat pracy licencjackiej
Forum PHP.pl > Forum > PHP
GaLaZ
Witam

Zupelnie nie mam pomyslu na temat pracy licencjackiej z informatyki, mozecie cos polecic? Cos nietrudnego i zeby aplikacja tez byla w miare winksmiley.jpg tzn zeby wszystko ladnie gladko i sprawnie poszlo smile.gif

Pozdrawiam
zakręcony
z tematami jest tak, jak ktoś Ci wymysli, to bęziesz zadawał kolejne pytania, jak to zrobic, gdzie szukać, dlaczego tak, a nie inaczej (zazwyczaj tak jest)

jeżeli masz tyle szczęścia, że możesz sam sobie wybrac temat, to wybierz to na czym sie znasz winksmiley.jpg
skowron-line
Może na początek napisz na czym się znasz czy programujesz w jakichś językach. A wtedy napewno podsuniemy tobie jakiś fajny temat nad którym mógłbyś popracować.
Ja osobiście też mam wielki problem z wyborem tematu pracy inżynierskiej ale mam juz coś na oku więc może się zdecyduje bo już niedługo obrona
aiv
A moze: Algorytmy wybierania stosunkowy prostych prac licencjackich na podstawie ... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.