<?php if ($Ilosc == 0) { } echo' <div style="width:413px; height: 183px; background: url(images/sklad.jpg) no-repeat #FFFFFF; color:#FFFFFF; font-weight:bold; font-family: georgia; font-size:14px; padding: 5px">Jesień 2007</div> <div class="main">'; for($i=0; $i<$Ilosc; $i++) { $nr = $Dane[0]; $No = $Dane[1]; $Imie = $Dane[2]; $Nazwisko = $Dane[3]; echo '<tr onMouseOver="this.style.background='#CECBCB';" onMouseOut="this.style.background='#FFFFFF';">'; echo '<td class="skld" valign="top" style="text-align: right;"><a href="index.php?id=sklad2&view=player&nr='.$nr.'"><i>'.$No.'</i>.</a></td> <td valign="top" class="skld"><a href="index.php?id=sklad2&view=player&nr='.$nr.'"><strong>'.$Nazwisko.'</strong></a></td> <td valign="top" class="skld"><a href="index.php?id=sklad2&view=player&nr='.$nr.'">'.$Imie.'</a></td>'; } ?>
Licze na waszą pomoc, bo męcze się z tym jeszcze od poprzedniego roku. Chciałbym, by mi ktoś naprowadził, chociaż byłbym bardzo wdzięczny, gdyby mi to ktoś rozpisał dokładnie.
Chciałem jeszcze zaznaczyc, że w powyższym kodzie nie wyciągnąłem wszystkich danych z ciągu, tylko 4 pierwsze...
Mam nadzieję, że temat założyłe zgodnie z regulaminem...