Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem w kodzie php
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
KoRo
Napisałem sobie stronę w php. Na moim komputerze strona działa (zainstalowałem krasnal serv do testów), ale gdy wrzuciłem pliki na zakupiony hosting wyświetla mi się taki błąd:
Cytat
Warning: main(menu\index.htm) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domena/public_html/php/index.php on line 38

Warning: main(menu\index.htm) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domena/public_html/php/index.php on line 38

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'menu\index.htm' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/domena/public_html/php/index.php on line 38
Co mam zrobić żeby komunikat się nie wyświetlał?
nospor
Cytat
Co mam zrobić żeby komunikat się nie wyświetlał?

1. <?php
  2. ?>

Ale jestes pewien ze samo nie pokazywanie bledu cie zadowoli?
Moze jednak bys chcial rozwiązac problem? Jesli tak, to zamiast sciezki menu\index.htm daj menu/index.htm
A jesli i to nie pomoze, to upewnij sie czy istnieje taki plik /home/domena/public_html/php/menu/index.htm

popraw tytul na sensowny i zgodny z zasadamy forum przedszkole problem w kodzie php to wiekszosc ma
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.