Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy portal
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sajnet
Witam. za niedlugo uruchomie nowy portal studencki. Prosze o propozycje działow jakie by was interesowaly? jakie macie pomysly ? czego wam brakuje w innych portalach ? na portalu bedzie mozna miedzy innymi uploadowac pliki, sciagac je, bedzie forum, baza uczelni wyzszych, baza studentow. Macie jakies propozycje? podziel sie z nami smile.gif
hwao
Alkohole,
alkohole za grosze,
co zjeść jak się nie ma pieniędzy,
sposób na kaca,
101 sposobów na sesje.
sajnet
dzieki za pomysl smile.gif mysle ze przemyslimy twoje propozycje na 100% smile.gif niektore nam sie podobaja i sa ciekawe smile.gif Prosimy o inne propozycje? Portal bedzie dla Was smile.gif i to wy go bedziecie rozkrecac smile.gif
Wykrywacz
A dlaczego mielibyśmy zrezygnować z uczestniczenia w istniejących portalach tego rodzaju i przejściu na twój ?
Bo w zasadzie to co wymieniłeś mają już portale występujące....
Czym chcesz nas użytkowników/studentów/etc. zaskoczyć co niestandardowego chcesz zaproponować aby chciało nam się w/w zalogować?

btw. mi się tam niczego niechce puki co rozkręcać tylko z tego powodu że będzie nowe....
AxZx
ale on jeszcze nie wie czym chce zaskoczyc studentow, dlatego pyta tutaj, prosi o pomysly:)
wiec nie psuj mu zabawy:)
sajnet
to jest dobra odpowiedz. Chce stworzyc portal ktory bedzie mily i zarazem pozyteczny dla studentow. Celem jest stworzenie spolecznosci studenckiej. Poznawanie nowych znajomych, tworzenie wspolnych galerii. Równiez wymiane plikow, pomoc w nauce. Chcemy isc w tym celu, aby student mogl sie czegos nauczyc a zarazem poznac nowych znajomych (poczta wewnetrzna, forum, moze czat ). Co o tym myslicie? Portal podstawowy juz ruszyl jest pod adresem www.prostudent.pl. Jestesmy w trakcie przygotowywania nowej grafiki, jak rowniez poszerzamy funkcjonalnosc. Prosimy o opinie i nowe propozycje. Z gory dzieki.
Wykrywacz
Jak na razie w założeniach nie widzę żadnej różnicy od choćby takiego Korba.pl, kompletnie niczego nowego nie wymyślasz. Aczkolwiek widząc układ fotek, brzydko mi się to kojarzy ze wspomnianą naszą klasą....
cornholio666
Cytat(hwao @ 17.01.2008, 04:06:55 ) *
sposób na kaca

Myślałem że to jest oczywiste smile.gif Mi najlepiej pomaga piwko winksmiley.jpg
RubiX
Cytat(Wykrywacz @ 17.01.2008, 09:55:18 ) *
A dlaczego mielibyśmy zrezygnować z uczestniczenia w istniejących portalach tego rodzaju i przejściu na twój ?
Bo w zasadzie to co wymieniłeś mają już portale występujące....
Czym chcesz nas użytkowników/studentów/etc. zaskoczyć co niestandardowego chcesz zaproponować aby chciało nam się w/w zalogować?

btw. mi się tam niczego niechce puki co rozkręcać tylko z tego powodu że będzie nowe....

Cytat(AxZx @ 17.01.2008, 10:08:32 ) *
ale on jeszcze nie wie czym chce zaskoczyc studentow, dlatego pyta tutaj, prosi o pomysly:)
wiec nie psuj mu zabawy:)

Buehehehehe AxZx ale odpowiedź normalnie turlam się ze śmiechu tongue.gif "nie psuj mu zabawy" biggrin.gif

A co do portalu to zrób liste studentów ala nasi-studenci.pl tongue.gif Jedni będą sie logować a 2 wyśmieją Cię i będą oskarżać o plagiat winksmiley.jpg
Co nie wymyślisz to zawsze będzie miało to dobre i złe strony. Ale obszerny dział download (zadania, wyliczenia, przykładowe egzaminy, i pomoce naukowe) może Ci bardzo pomóc tongue.gif
sajnet
Dzieki za podpowiedzi. dzial download napewno bedzie opszerny i fajnie podzielony nietylko na typy plikow ale i na keirunki studiow. rozwiazania zadan tez beda. Mam nadzieje ze prostudent.pl rozwinie skrzydla i pomysl wypali.

Równiez dzial studenci rozbudujemy w kierunku galerii z imprez, wydarzen, otrzesin itp. Mysle ze fajnie wyjdzie smile.gif Pozdro
AxZx
tylko ty nie zabieraj sie za edycje tresci bo troche masz problemy z mowa polska.
sajnet
AzZx czlowieku ty masz jakies swoje powalone upodobania. Popatrz na swoja strone myslisz ze masz jakas zajebista i sie uwazasz za bóg wie kogo ? to Ci powiem tyle ze bym zlotowki niedal za zrobiona przez Ciebie strone. wyluzuj. A tak na marginesie niejestem polonista tylko programista. Od tekstow mam ludzi ;p

Wiec prosze jak niemasz nic konkretnego do napisania to niepisz bo Twoje odpowiedzi nic konkretnego niemowia.
kwiateusz
ale nawet programista powinien wiedzieć ze pisze sie obszerny nie opszerny, a nie z czasownikami piszemy oddzielnie. Wbrew pozorom komentarze w kodzie tez wypadałoby w miare po polsku pisać w celu zrozumienia przez nastepce...

To tak na marginesie.

Odnośnie samego portalu to mnie to mało interesi bo studia to jeszcze nie moja działka więc nie pomogę...
Wykrywacz
@sajnet fajnie by było abyś podarował nam swoje prywatne wycieczki. To, że nie umiesz pisać niczym nie możesz usprawiedliwiać i nie dziw się, że traktowany jesteś jak analfabeta skoro nie potrafisz pisać po polsku. Takie niechlujstwo i lenistwo przy tak dużej ilości poprawiaczy ort. sugeruje, że wszystko w ten sposób traktujesz, w tym użytkowników i rozmówców, których katujesz swoim wypocinami.

Mi natomiast pracę AxZx się podobają w przeciwieństwie do twoich wypocin, które się nawet nie walidują 20! błędów a wszystko jest na obrzydliwych tabelkach.... W przeciwieństwie do twojej pracy strona AxZx się waliduje chciałem tylko zauważyć.

Miej trochę pokory i przestań uprawiać dziecinadę. Jeżeli uważasz, że twój pomysł wypali to wporzo baw się, mnie w każdym razie nie przekonałeś w żaden sposób i twierdzę, że to kolejny nudny niczym niezaskakujący, a na dodatek źle napisany bubel.
sajnet
Kolego dzieki za uwagi. Czepiacie sie pierdol. Literowek. Nigdy dobry z ortografii niebylem, za bledy sorki ;p

Co do strony to pisalem wyzej ze bedzie ona praktycznie w pelni zmieniona, nowa szata graficzna, ciecie na divach. Zostana tylko moduly. Reszta zostanie zmieniona.

Wszystkim ktorzy sie udzielili i podpowiedzili cokolwiek dzieki.

Temat zamkniety.
Wykrywacz
Wow nie wiedziałem, że tak szybko zaczęli tu awansować na moda....
Swoją drogą to dziwne mi się wydaje, jeżeli chcesz otworzyć coś podobnego do istniejących rzeczy, to szansa jest w nowatorskości, zaskoczeniu.
Tymczasem pokazujesz nam coś, co i tak ma wyglądać jak twierdzisz zupełnie inaczej, ale co gorsza prosząc o pomysły sam pokazujesz, że nie masz żadnego własnego pomysłu na który pozwalałoby rozruszać portal.
mike
Cytat(sajnet @ 18.01.2008, 12:11:09 ) *
Temat zamkniety.
Ty to najwyżej możesz się wylogować i przestać nas męczyć swoją osobą.
Ja zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.