sajnet
17.01.2008, 01:24:36
Witam. za niedlugo uruchomie nowy portal studencki. Prosze o propozycje działow jakie by was interesowaly? jakie macie pomysly ? czego wam brakuje w innych portalach ? na portalu bedzie mozna miedzy innymi uploadowac pliki, sciagac je, bedzie forum, baza uczelni wyzszych, baza studentow. Macie jakies propozycje? podziel sie z nami
hwao
17.01.2008, 02:06:55
Alkohole,
alkohole za grosze,
co zjeść jak się nie ma pieniędzy,
sposób na kaca,
101 sposobów na sesje.
sajnet
17.01.2008, 09:50:07
dzieki za pomysl

mysle ze przemyslimy twoje propozycje na 100%

niektore nam sie podobaja i sa ciekawe

Prosimy o inne propozycje? Portal bedzie dla Was

i to wy go bedziecie rozkrecac
Wykrywacz
17.01.2008, 09:55:18
A dlaczego mielibyśmy zrezygnować z uczestniczenia w istniejących portalach tego rodzaju i przejściu na twój ?
Bo w zasadzie to co wymieniłeś mają już portale występujące....
Czym chcesz nas użytkowników/studentów/etc. zaskoczyć co niestandardowego chcesz zaproponować aby chciało nam się w/w zalogować?
btw. mi się tam niczego niechce puki co rozkręcać tylko z tego powodu że będzie nowe....
AxZx
17.01.2008, 10:08:32
ale on jeszcze nie wie czym chce zaskoczyc studentow, dlatego pyta tutaj, prosi o pomysly:)
wiec nie psuj mu zabawy:)
sajnet
17.01.2008, 10:10:34
to jest dobra odpowiedz. Chce stworzyc portal ktory bedzie mily i zarazem pozyteczny dla studentow. Celem jest stworzenie spolecznosci studenckiej. Poznawanie nowych znajomych, tworzenie wspolnych galerii. Równiez wymiane plikow, pomoc w nauce. Chcemy isc w tym celu, aby student mogl sie czegos nauczyc a zarazem poznac nowych znajomych (poczta wewnetrzna, forum, moze czat ). Co o tym myslicie? Portal podstawowy juz ruszyl jest pod adresem www.prostudent.pl. Jestesmy w trakcie przygotowywania nowej grafiki, jak rowniez poszerzamy funkcjonalnosc. Prosimy o opinie i nowe propozycje. Z gory dzieki.
Wykrywacz
17.01.2008, 12:17:42
Jak na razie w założeniach nie widzę żadnej różnicy od choćby takiego
Korba.pl, kompletnie niczego nowego nie wymyślasz. Aczkolwiek widząc układ fotek, brzydko mi się to kojarzy ze wspomnianą naszą klasą....
cornholio666
17.01.2008, 22:14:17
Cytat(hwao @ 17.01.2008, 04:06:55 )

sposób na kaca
Myślałem że to jest oczywiste

Mi najlepiej pomaga piwko
RubiX
18.01.2008, 00:56:52
Cytat(Wykrywacz @ 17.01.2008, 09:55:18 )

A dlaczego mielibyśmy zrezygnować z uczestniczenia w istniejących portalach tego rodzaju i przejściu na twój ?
Bo w zasadzie to co wymieniłeś mają już portale występujące....
Czym chcesz nas użytkowników/studentów/etc. zaskoczyć co niestandardowego chcesz zaproponować aby chciało nam się w/w zalogować?
btw. mi się tam niczego niechce puki co rozkręcać tylko z tego powodu że będzie nowe....
Cytat(AxZx @ 17.01.2008, 10:08:32 )

ale on jeszcze nie wie czym chce zaskoczyc studentow, dlatego pyta tutaj, prosi o pomysly:)
wiec nie psuj mu zabawy:)
Buehehehehe AxZx ale odpowiedź normalnie turlam się ze śmiechu

"nie psuj mu zabawy"

A co do portalu to zrób liste studentów ala nasi-studenci.pl

Jedni będą sie logować a 2 wyśmieją Cię i będą oskarżać o plagiat

Co nie wymyślisz to zawsze będzie miało to dobre i złe strony. Ale obszerny dział download (zadania, wyliczenia, przykładowe egzaminy, i pomoce naukowe) może Ci bardzo pomóc
sajnet
18.01.2008, 01:03:24
Dzieki za podpowiedzi. dzial download napewno bedzie opszerny i fajnie podzielony nietylko na typy plikow ale i na keirunki studiow. rozwiazania zadan tez beda. Mam nadzieje ze prostudent.pl rozwinie skrzydla i pomysl wypali.
Równiez dzial studenci rozbudujemy w kierunku galerii z imprez, wydarzen, otrzesin itp. Mysle ze fajnie wyjdzie

Pozdro
AxZx
18.01.2008, 02:14:29
tylko ty nie zabieraj sie za edycje tresci bo troche masz problemy z mowa polska.
sajnet
18.01.2008, 09:31:13
AzZx czlowieku ty masz jakies swoje powalone upodobania. Popatrz na swoja strone myslisz ze masz jakas zajebista i sie uwazasz za bóg wie kogo ? to Ci powiem tyle ze bym zlotowki niedal za zrobiona przez Ciebie strone. wyluzuj. A tak na marginesie niejestem polonista tylko programista. Od tekstow mam ludzi ;p
Wiec prosze jak niemasz nic konkretnego do napisania to niepisz bo Twoje odpowiedzi nic konkretnego niemowia.
kwiateusz
18.01.2008, 10:27:28
ale nawet programista powinien wiedzieć ze pisze sie obszerny nie opszerny, a nie z czasownikami piszemy oddzielnie. Wbrew pozorom komentarze w kodzie tez wypadałoby w miare po polsku pisać w celu zrozumienia przez nastepce...
To tak na marginesie.
Odnośnie samego portalu to mnie to mało interesi bo studia to jeszcze nie moja działka więc nie pomogę...
Wykrywacz
18.01.2008, 11:22:42
@sajnet fajnie by było abyś podarował nam swoje prywatne wycieczki. To, że nie umiesz pisać niczym nie możesz usprawiedliwiać i nie dziw się, że traktowany jesteś jak analfabeta skoro nie potrafisz pisać po polsku. Takie niechlujstwo i lenistwo przy tak dużej ilości poprawiaczy ort. sugeruje, że wszystko w ten sposób traktujesz, w tym użytkowników i rozmówców, których katujesz swoim wypocinami.
Mi natomiast pracę AxZx się podobają w przeciwieństwie do twoich wypocin, które się nawet nie walidują 20! błędów a wszystko jest na obrzydliwych tabelkach.... W przeciwieństwie do twojej pracy strona AxZx się waliduje chciałem tylko zauważyć.
Miej trochę pokory i przestań uprawiać dziecinadę. Jeżeli uważasz, że twój pomysł wypali to wporzo baw się, mnie w każdym razie nie przekonałeś w żaden sposób i twierdzę, że to kolejny nudny niczym niezaskakujący, a na dodatek źle napisany bubel.
sajnet
18.01.2008, 12:11:09
Kolego dzieki za uwagi. Czepiacie sie pierdol. Literowek. Nigdy dobry z ortografii niebylem, za bledy sorki ;p
Co do strony to pisalem wyzej ze bedzie ona praktycznie w pelni zmieniona, nowa szata graficzna, ciecie na divach. Zostana tylko moduly. Reszta zostanie zmieniona.
Wszystkim ktorzy sie udzielili i podpowiedzili cokolwiek dzieki.
Temat zamkniety.
Wykrywacz
18.01.2008, 13:15:15
Wow nie wiedziałem, że tak szybko zaczęli tu awansować na moda....
Swoją drogą to dziwne mi się wydaje, jeżeli chcesz otworzyć coś podobnego do istniejących rzeczy, to szansa jest w nowatorskości, zaskoczeniu.
Tymczasem pokazujesz nam coś, co i tak ma wyglądać jak twierdzisz zupełnie inaczej, ale co gorsza prosząc o pomysły sam pokazujesz, że nie masz żadnego własnego pomysłu na który pozwalałoby rozruszać portal.
mike
18.01.2008, 14:59:12
Cytat(sajnet @ 18.01.2008, 12:11:09 )

Temat zamkniety.
Ty to najwyżej możesz się wylogować i przestać nas męczyć swoją osobą.
Ja zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.