Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd TCPDF
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
-sylwekb-
W systemie Joomla 1,013 mam błąd, który pojawia się gdy chcę wywołać pdf-a poprzez ikonkę z danej strony. Ikonka wymieniona w komunikacie znajduje się w tym katalogu. Strona jest postawiona na Joomla v. 1,013 z komponentem Docman i botem doclink za pomocą których tworzone są załączniki dla poszczególnych podstron. Ten komunikat zamieściłem kilka dni temu na forum Joomla, jednak do dziś bez odzewu. Może ktoś się spotkał przy programowaniu w php z podobnym błędem?

TCPDF error: Not a PNG file: components/com_docman/themes/default_polish/images/icons/16x16/pdf.png
Neeke
Masz najwidoczniej na serweze PHP5 a ta biblioteka jest napisana na PHP4 smile.gif poczytaj dokumentacje tej biblioteki i upewnij sie ze czy to niejest wersja na inna wersje php pozatym chwila w google.pl i wszystko jasne przykladowa strona w jezyku gfrancuskim ale od jamoli smile.gif translatory sa na sieci wiec mysle ze wiesz co z tym dalej zrobic http://forum.joomlafacile.com/showthread.php?t=51092
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.