Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wykupienie "zajetej" domeny
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kicaj
Poszukuje osoby ktora ma doswiadczenie z firma Sedo.com i ktora pomoglaby w wykupieniu domeny.

Wchodzac na sedo.com wpisujemy nazwe intresujacej nas domeny, otrzymujemy informacje ze domena jest zajeta, a nizej jest czerwony button z napisem "Wykup ja dla mnie" (wszystko w j. angielskim). Wciskamy, dalej otrzymujemy 'Kup teraz" i tam juz trzeba sie zarejestrowac. Poki co nie zrobilem tego, chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej o tej firmie, o Waszych doswiadczeniach jesli takowe sa. Dodam, iz domena ktora mnie interesuje jest zarejestrowana, lecz jest to typowa strona reklamowa, imitujaca wyszukiwarki itp itd, znana pewnie mam wersja takich stron.

Czy jest ktos w stanie pomoc?
Sadu2
Jeżeli widzisz takie reklamy na stronie, to znaczy że właściciel domeny zaparkował ją na sedo.com. Firma ta bierze 10% od sprzedanej domeny oraz daje ci gwarancje, że domena napewno trafi do Ciebie (wkońcu za coś biorą 10%).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.