Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 02:40 - kto jest ze mną?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nevt
jest wpół do trzeciej w nocy - ciekawe, czy jeszcze ktoś oprócz mnie, przegląda tu posty... myślę, że tak... ciekawe DLACZEGO?
NuLL
hehe smile.gif

Dlaczego ? Bo jeszcze nie przeszlo mi pracowanie po nocach winksmiley.jpg
seaquest
Nie dało się spojrzeć na listę aktywnych osób na dole tylko trzeba było pisać temat? Żenada.
kicaj
@nevt: Myslisz ze 2:30 to pozno? Juz nie jeden raz spotkalem ludzi na tym forum w godzinach 5-6 nawet...
nevt
Achh... nie zrozumieliście mnie panowie kompletnie... potrafię patrzeć na stopkę z listą obecnych - i wcale nie czuję sie przy tym zażenowany jak tu sugeruje seaquest... istotą mojego pytania było DLACZEGO ? czy z obowiązku - praca... projekty... itp. czy z przyzwyczajenia, czy może to jedyna pora, kiedy można w ciszy i spokoju poserfować (żona, dzieci itp.).
bim2
Ja wczoraj do 3:30 siedziałem, ale z jakiegoo powodu to nie wiem? Spać mi się nie chciało i już smile.gif
sztosz
bo jak człowiek pracuje do 20, a rano nie musi wstać to siedzi winksmiley.jpg
kicaj
Mi poprostu lepiej sie koduje w nocy, nie mam problemow z siedzeniem w nocy, a siedze zazwyczaj dla przyjemnosci kodowania smile.gif
Sadu2
Ja też wole siedzieć nocą. Zazwyczaj siedze do 2 max, potem właczam film i ide spać.
strife
Dlaczego? Bo tylko o tej godzinie działa szybko nasza-klasa.pl laugh.gif

A poważnie to wieczorami mam więcej czasu na rozrywkę happy.gif Swoją drogą, jakby nie było lepiej mi się myśli wieczorem, jak chodziłem jeszcze do szkoły to potrafiłem chodzić spać o 3, 4 rano, gdy miałem wstać na 8 rano do szkoły, to były czasy ahh ..
Speedy
Ja się uczę po nocach, ponieważ przez prawie cały dzień (i cały semestr zresztą też tongue.gif) nie chciało mi się za to zabrać, a teraz zrobiłem sobie przerwę. To nie jest jedyny powód, dla którego zazwyczaj nie śpię w nocy. Tak, czy inaczej niedługo będę musiał się przespać, a w przyszłości zreorganizować tryb życia. Niespanie w nocy jest niezdrowe rozstraja organizm. Najlepiej jest chodzić wcześniej spać i budzić się wypoczętym.
NuLL
@strife - ale ja nie mam konta na naszej-klasie tongue.gif laugh.gif
mike
Hehe, cwaniakujecie.
Zajrzyjcie koło 06:00-07:00, wtedy jest mike, Google.com, Onet.pl, MSN.com, Archive.org

Czasem jeszcze dwóch czy trzech użytkowników tongue.gif
Sadu2
Jak o tej wstajesz to nie dziwne smile.gif
skali
@mike:
eeeno ;d fajnych masz kolegow smile.gif

@topic:
glupi temat glupia dyskusja... ja siedze do tej godziny bo patrze jak zachodza sloneczka na gg, ale moje jeszcze nigdy nie zaszlo ostatnie sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.