Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czego warto sie uczyc ;)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Piniek
Zastanawialem sie ostatnio jakich technologii - jezykow programowania warto sie uczyc...
W wiekszosci ogloszen widze zatrudnie programiste php....
Wymagane:
Dobra znajomosc XHTML , CSS - ja uwazam ze od programisty php nie powinny byc wymagane te technologie...powinna byc wymagana tylko dobra znajomosc php
-----------###--------
A druga sprawa moje pytanie ...
czy oplaca sie uczyc takich technologi jak Smarty, Jquery itp.. itd... questionmark.gif

Co wy o tym myslicie questionmark.gif
Seth
Ten temat byl juz poruszany setki razy. Poszukaj na forum.
Moli
Z języków programowania, najwięcej zarobisz dzięki Javie. Jako programista pythona/ruby też móglbyś dobrze trafić, ponieważ mało jest programistów tych języków. Programistów php dużo firm szuka, ale żeby dobrze trafić to trzeba mieć duże szczęscie.
Cytat
Dobra znajomosc XHTML , CSS - ja uwazam ze od programisty php nie powinny byc wymagane te technologie...powinna byc wymagana tylko dobra znajomosc php

Wiadomo nie od dziś że pracodawcy szukają jednego człowieka od wszystkiego smile.gif
Cytat
czy oplaca sie uczyc takich technologi jak Smarty, Jquery itp.. itd...

Smarty w wielu ogłoszeniach jest wymagane. Co to innych to nie wiem, ale zawsze to są dodatkowe punkty dla Ciebie smile.gif
mike
Cytat(Piniek @ 27.01.2008, 12:12:39 ) *
Co wy o tym myslicie questionmark.gif
I tu dotykasz sedna sprawy.
Najpier naucz się myśleć samodzielnie i zdobywać informacje. Szukać, poznawać.
Może po pewnym czasie dostrzeżesz wyszukiwarkę w rogu okna przeglądarki.

Ile można wałkować to samo? No ile?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.