Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: quiz o ws2008 'longhorn'
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kajtek
Treść wiadomości:

Wybaczcie newsa na pograniczu spamu, ale uważam, że warto. Chciałbym Was poinformować o konkursie i zaprosić do wzięcia udziału. Konkurs przeznaczony jest dla wszystkich, którzy znają choć trochę technologie Microsoft. Nie jestem pracownikiem Microsoftu i to nie Microsoft organizuje ten konkurs. Wywodzi się on w prostej linii od organizowanych od lat przez Grzesia Tworka konkursów dla microsoftowych pasjonatów. Tyle, że tym razem, nadchodząca premiera nowego systemu sprawiła, że kilka życzliwych osób w polskim oddziale Microsoftu, postanowiło dać to, co najlepsze czyli nagrody. Dla każdego gracza (no chyba, że ich będzie więcej niż 3000) pełna wersja nowego systemu. Dla 300 najlepszych: cenne nagrody rzeczowe.

Wystarczy się zarejestrować: https://www.quiz2008.pl/

Pozdrawiam,
Kajtek
Moli
Czemu longhorn a nie vista ? Jakoś nie chce mi się wierzyć w taki konkurs.
sztosz
Bo to zakończenie akcji która trwa od roku. Jest ona przeznaczona przede wszystkim dla pionu IT w firmach. A tam Longhorn ma zastąpić inne systemy serwerowe. Osobiście akcja bardzo mi się podobała ze względu na to że przysyłali mi płytki z wersjami Beta2 i Beta3, razem z SQL serwer 2008. Do tego ciekawe seminaria i materiały szkoleniowe.

Vista to poligon doświadczalny dla Longhorna tak jak XP dla 2k3.

Vista jest dla ciemnych mas. Longhorn już nie dla mas i na pewno nie ciemnych winksmiley.jpg czy to wystarcza za odpowiedź ~Moli?
Moli
Tak smile.gif Dla mnie i tak Windows to zło smile.gif Chociaż longhorma nie widziałem w użytku więc nie mogę ocenic smile.gif
.radex
Ja od zawsze używam przede wszystkim windowsa xp (z małej litery), ale dla mnie cały ten m!cr0$0f† to jedno wielkie zuo, więc nie ma co oceniać smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.