Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak założyć własną firmę internetową?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
b_chmura
Witam
Jak w temacie. Co jest potrzebne do założenia własnej, skromnej firmy świadczącej usługi w postaci projektowania stron internetowych, logo, logotypów, skrypty, kody (php,mysql,js,ajax) i wszystkiego z tym związane. Jakie są przewidywalne koszta założenia takiej firmy i jakie warunki trzeba spełnić.

Już jestem wdzięczny za wszelkie porady/wypowiedzi.

Pozdrawiam
Chmura
mike
Google zasypało mi wynikami całe mieszkanie jak wstukałem jak założyć firmę.
Może zapytaj o szczegóły. Po co ludzie mają Ci wklejać fragmenty dokumentów prawnych?

Nie ma żadnej różnicy czy to będzie firma internetowa (jak już to tak określiłeś) a czy to będzie firma wynajmująca pracowników do zbierania pomidorów.
b_chmura
i w tym właśnie problem, w sumie od groma tego ale nic konkretnego a potrzebowałbym raczej porady od doświadczonego posiadacza/założyciela firmy a nie czysto teoretycznych wskazówek "Jak szybko i tanio założyć własną firmę"
itsme
Cytat
Jakie są przewidywalne koszta założenia takiej firmy i jakie warunki trzeba spełnić.

pierwszy warunek to trzeba sie wykazać innowacyjnością, chęcią pracy, talentem do poszukiwania rozwiązań oraz pewnym określonym IQ - niestety nie spełniasz tych warunków.
Dlaczego?
1. jesteś na samym początku drogi - widać to po Twoim pytaniu.
2. jesteś bardziej niż na początku drogi gdyż nawet nie chciało CI się zapoznać z dupowatą teorią ....
3. gdybyś poczytał odrobinę wiedział byś iż .... (musisz sam poczytać nie będę CI podpowiadał)

żałosny post żałosne pytania ....

ps. sam zakładałem swoją firmę więc wiem o czym piszę ...
Wanani
Poczytaj trochę na necie więcej -spam- Albo można się zapisać na kursy, poczytać parę książek. Ale najlepiej zacząć od neta winksmiley.jpg
b_chmura
Cytat(Wanani @ 17.11.2010, 13:28:17 ) *
Poczytaj trochę na necie więcej --spam-- Albo można się zapisać na kursy, poczytać parę książek. Ale najlepiej zacząć od neta winksmiley.jpg

Spójrz na datę kolego. Rychło w czas sobie przypomniałeś biggrin.gif
strife
Dokładnie, zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.