Siedzę nad tym już 3 dzień, przeglądając wszystkie kursy itp rzeczy i już psychicznie wysiadam

Nie mam pojęcia jak wyciągnąć z dwóch baz naraz odpowiednie dane. Mam bazę ze zdjęciami
zdjecia: id, nazwa, opis, grupa (z zalozenia ma sie laczyc z druga tabela)
oraz baze grup
grupy: id,grupa ( nazwa grupy)
i teraz jest formularz w którym przekazuję ID zdjęcia do odpowiedniego pliku PHP i wtym pliku własnie chcę wybrać dla tego ID odpowiednia grupę zdjęcia za pomocą rozwijanego menu. Ale jak otwieram to pod przeglądarką w Krasnalu to teraz otwiera mi pustą stronę:P nie mam pojęcia co się dzieje...
może ktoś mógłby pomóc, bo ja już rady nie daję:/
<? if (!$id) { exit; } //polaczenie z bazadanych $db_name = "baza"; $sql = 'SELECT z.id, z.nazwa, z.opis, z.grupa, g.grupa FROM zdjecia z INNER JOIN grupy g
USING(z.grupa) ORDER BY z.id ASC'; $id=$row['z.id']; $nazwa1 = $row['z.nazwa']; $opis = $row['z.opis']; $grupa = $row['z.grupa']; $id2=$row['g.id']; $nazwa2=$row['g.grupa']; $opcje .= "<option value=\"$id2\">$nazwa2</option>"; } ?> <HTML> <HEAD> <TITLE>Edytuj zdjecie</TITLE> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> <link rel="stylesheet" href="../css/arkusz.css"> <script src="../javascript.js"></script> </HEAD> <BODY bgcolor="#000000" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" align="center"> <FORM METHOD="post" ACTION="do_edit_image.php"> <table width="800" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td width="150" class="stopka" align="center"> <td width="400" class="stopka" align="center"> <textarea name="opis" rows="3" cols="50"> </textarea><br></td> <select name=\"id2\"> </select> </tr></table> <table width="800" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td width="800" class="stopka" align="center"> <INPUT TYPE="SUBMIT" NAME="submit" VALUE="Zmien"> </td> </tr> </TABLE> </FORM> </BODY> </html>