Własnie skończyłem ostatnią pracę przed świętami, i za momencik będe sie golił zbierał graty i jechał do domu (uhh.. ponad 2 miesiace nie byłem) na ten okres który każdy z nas może róznie osądzać ale każdy z nas powinien go spędzić wśród bliskich.
Z racji tego iż dopiero w tym roku zdąrzyłem zagościc na tym forum i już spowodować pewne podziały, niezależnie od waszych poglądów na różne sprawy...
życzę wam aby nadchodzące święta każdemu z was przyniołsy tą magiczną chwilę na którą czeka się cały rok, kiedy to już nie będziecie myśleć o tym "dlaczego klasa core nie widzi obiektu adodb w metodzie..., dlaczego ten koleś niechce tej grafy przecierz jest taka ładna no i na forum ją ładnie ocenili ..." tylko o tym w jaki sposób złożyć życzenia swoim bliskim tak aby zrozumieli wasze intencje i poczuli jak bardzo wam zależy na nich.
Niech każdy z was zauważy że oprócz parsera php jest jeszcze ta druga część naszego życia która się nazywa naszą rodziną której w tym nadchodzącym okresie należy poświęcic najwięcej czasu, uśmiechu i tego czego często brak u nas na codzień.
Zyczę także wam aby wasze projekty, przez was kodowane w przyszłym roku zyskały zupełnie nowy wymiar, aby każda linijka kodu cieszyła was tak jak mnie cieszył udany skrypt przeze mnie napisany przy waszej pomocy w mijającym roku.
Zyczę także drużynie dev aby projekt co do którego mam mieszane uczucia jednak się spełnił i ruszą właściwe prace nad nim, tak aby każda chwila spędzona przez was nad nim przyniosła tyle samo radości jego użytkownikom, bo niezależnie co kto mówił na thota (ja również coś tam bleblałem że długo itd) to jest wasze dzieło i to wy go musicie stworzyć według waszych pomysłów na nowe jakościowo rozwiązania których wam również życzę w nowym nadchodzącym roku.
A do każdego z początkujących pehapowców/forumowiczów zwrócę się jeszcze raz...
życzę wam aby manual którego nierozumiecie tak jak ja kiedyś nierozumiałem (dzisiaj pytam się np. spena jaka jest funkcja od bla bla i reszty już szukam w manualu) aby stał się przejrzysty i czytelny, aby każda zapisana w nim funkcja była dla was zrozumiała, i aby każdemu z was w przyszłym roku zdarzało się jak najmniej błedów z np. brakiem ; na końcu wyrażenia.
Dzięki php.pl bardzo dużo zyskałem w ostatnim okresie juz nawet nie wspominam o pewnym stopniu znajomości tego języka ale także o innych bardziej wewnętrznych sprawach czego wam i sobie jeszcze więcej w nadchodzącym roku życzę.
Pozdrawiam patS.

---
[scanner] Przykleiłem