Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wesołych, pogodnych , w rodzinnej atmosferze :))
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
patrycjusz
Witam.

Własnie skończyłem ostatnią pracę przed świętami, i za momencik będe sie golił zbierał graty i jechał do domu (uhh.. ponad 2 miesiace nie byłem) na ten okres który każdy z nas może róznie osądzać ale każdy z nas powinien go spędzić wśród bliskich.
Z racji tego iż dopiero w tym roku zdąrzyłem zagościc na tym forum i już spowodować pewne podziały, niezależnie od waszych poglądów na różne sprawy...
życzę wam aby nadchodzące święta każdemu z was przyniołsy tą magiczną chwilę na którą czeka się cały rok, kiedy to już nie będziecie myśleć o tym "dlaczego klasa core nie widzi obiektu adodb w metodzie..., dlaczego ten koleś niechce tej grafy przecierz jest taka ładna no i na forum ją ładnie ocenili ..." tylko o tym w jaki sposób złożyć życzenia swoim bliskim tak aby zrozumieli wasze intencje i poczuli jak bardzo wam zależy na nich.
Niech każdy z was zauważy że oprócz parsera php jest jeszcze ta druga część naszego życia która się nazywa naszą rodziną której w tym nadchodzącym okresie należy poświęcic najwięcej czasu, uśmiechu i tego czego często brak u nas na codzień.
Zyczę także wam aby wasze projekty, przez was kodowane w przyszłym roku zyskały zupełnie nowy wymiar, aby każda linijka kodu cieszyła was tak jak mnie cieszył udany skrypt przeze mnie napisany przy waszej pomocy w mijającym roku.

Zyczę także drużynie dev aby projekt co do którego mam mieszane uczucia jednak się spełnił i ruszą właściwe prace nad nim, tak aby każda chwila spędzona przez was nad nim przyniosła tyle samo radości jego użytkownikom, bo niezależnie co kto mówił na thota (ja również coś tam bleblałem że długo itd) to jest wasze dzieło i to wy go musicie stworzyć według waszych pomysłów na nowe jakościowo rozwiązania których wam również życzę w nowym nadchodzącym roku.

A do każdego z początkujących pehapowców/forumowiczów zwrócę się jeszcze raz...
życzę wam aby manual którego nierozumiecie tak jak ja kiedyś nierozumiałem (dzisiaj pytam się np. spena jaka jest funkcja od bla bla i reszty już szukam w manualu) aby stał się przejrzysty i czytelny, aby każda zapisana w nim funkcja była dla was zrozumiała, i aby każdemu z was w przyszłym roku zdarzało się jak najmniej błedów z np. brakiem ; na końcu wyrażenia.

Dzięki php.pl bardzo dużo zyskałem w ostatnim okresie juz nawet nie wspominam o pewnym stopniu znajomości tego języka ale także o innych bardziej wewnętrznych sprawach czego wam i sobie jeszcze więcej w nadchodzącym roku życzę.

Pozdrawiam patS.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

---
[scanner] Przykleiłem
Sir Blade
yo all,

skoro juz watek rozpoczeta przez pats'a, zycze Wam wszystkiego najlepszego, spelnienia mazen dobrego barszczu z uszkami [ nie takiego jak na wigilli w firmie winksmiley.jpg ]

zyczen noworocznych nie skladam bo jeszcze troche czasu zostalo smile.gif

regards
scanner
Nic dodać, nic ująć...

Dzięki PatS i wzajemnie.
Cudi
Nie powiem, wzruszyłem sie... Dzieki patS i nawzajem. Moje odczucia są bardzo podobne, również chciałbym podziękować całej tej wspaniałej społeczności za mile spędzony czas i wszelką pomoc jakiej mi tu udzielono. Wesołych Świąt.
ramze
Ja także życzę samych dobrości forumowiczom i waszym rodzinom.
Życzę wam spełnienia najskrytszych pragnień i zadowolenia z samych siebie, najbliższych i życia.

Pozdrawiam
Dawid
Bakus
Życzę Wam wszystkiego najlepciejszego...

...i życzę Nam wszystkim jak najszybszego wyjścia PHP5 winksmiley.jpg
Jabol
Również dołącze się do życzeń. Życzę wszystkim wesołych i pogodnych świąt zdala od php i innych, spędzonych w realnym świecie, bez zmartwień, bez bugów, bez terminów a tylko w miłej atmosferze. A najbardziej to życzę wszystkim porozumienia, więcej cierpliwości, więcej otwartości ( nie tylko kodu, ale i idei - no i oczywiście siebie ) oraz, co najważniejsze, więcej współpracy i mniej podziałów i rywalizacji.
IWAN
WESOŁYCH ŚWIĄT & SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
DUŻO PREZENTÓW, DUŻYCH POSTĘPÓW W [php i nie tylko]
DUŻO ZDROWIA, CIEPŁA, RADOŚCI, POMYŚLNOŚCI, SUKCESÓW
NO I DUUUUŻO KA$Y, & WSZYSTKIEGO TEGO O CZYM MARZYCIE
życzy IWAN

Dziękuje za w/w życzenia
menic
Ja życzeń nigdy nie lubiłem składać, ale specjalnie dla was cos wydusze tongue.gif

Życze całej ekipie php.pl łącznie z gośćmi winksmiley.jpg wesołych i pogodnych świąt, i duuuużo barszczyku z uskami biggrin.gif
Seth
Ja rowniez dolaczam sie do zyczen i chcial bym jeszcze dodac od siebie aby te swieta nie byly jeszcze jednymi wolnymi dniami od pracy ale czasem w ktorym spojzymy na siebie, na to kim jestesmy i sprobujemy cos w nas zmienic na lepsze, a takze na spedzenie czasu z rodzina.

Wesolych Swiat smile.gif
Fo
Tak, swieta.... tak ... ten czubek od dlugasnych postow co sie pokazuje raz na jakis czas na forum kryjac sie pod ksywka Fo musial zaatakowac .... taaak laugh.gif

Tak serio zas mowiac, to chcialbym Wam wszystkim zyczyc zdrowych, spokojnych i udanych swiat w domowej atmosferze, spelnienia marzen, duzo radosci i milosci.... zas php.pl chcialbym osobno zyczyc aby projekt Wasz w ktory coraz bardziej widac zaczeliscie sie angazowac... byl jak najbardziej udany coby ludzie nie traktowali kiedys jak juz zobaczy swiatlo dzienne wlasciwy serwis - oficjalny polski serwis o php, zeby nie traktowali go tak samo jak tone innych ktorych przeciez nie brakuje... ale zeby odwiedzali go czesto i czerapli z niego wiedze i przyjemnosc, bo mysle ze to tak naprawde jest wazne dla przyszlych odwiedzajacych php.pl userow...

Jeszcze raz wesolych swiat winksmiley.jpg
nobody
I ja tez sie przylacze do zyczen. Wszystkim forumowiczom zycze zdrowych, pogodnych swiat spedzonych w milej, rodzinnej atmosferze, smacznej choinki i mokrego karpia. :wink:

Pozdrawiam, zbieram swoje rzeczy i zabieram sie do Stolicy.
Nalfein][WR
A inny czubek od wcale nie krótszych, a na pewno nie mniej pokręconych sobie zaspał i pozostało mu już tylko tyle przyjemnego, że może Wam powiedzieć...

Do Siego!!!

No i oczywiście szalonego sylwestra smile.gif Ja będę w tym roku oblewał w naturze, jadę do Istebnej testować moje nowe nartki. Tak ekstremalne podobno, że rodzice zapobiegawczo podarowali mi kask na gwiazdkę smile.gif))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.