Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Życzenia ...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Luke
Witam,

Takie ladne zyczenia

Cytat
Moderatorom Forum pragniemy życzyć cierpliwości, wyrozumiałości i jaknajmniejszej ilości zamykanych wątków.
Opiekunom, życzymy wytrwałości w krzewieniu wiedzy i skuytecznego podnoczenia własnych umiejętności.
Developerom - pomysłów, sprawnych programów, inwencji twórczej i skutecznej pracy.

i z bledami sad.gif

Szkoda troszke ...
Seth
Ale sie czepiasz... za kare pod choinke bedziesz mial mod_ruzga wkompilowane w Apachea smile.gif
BzikOS
Cytat
Ale sie czepiasz... za kare pod choinke bedziesz mial mod_ruzga wkompilowane w Apachea smile.gif

A jak dalej bedziesz niegrzeczny to dostaniesz patch upgradeujący mod_ruzga na mod_rózga biggrin.gif
Seth
Ten mod_ruzga to produkt MS dlatego z bledem smile.gif
Luke
Dawno sie tak nie smialem biggrin.gif

Wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia.

3majcie się
kwiateek
Mała gafa ja także dzisiiaj wysyłałem spama do swoich userów i zamiast napisac 2004 napisalem 2003 tongue.gif

Pozdrawiam.
Wankster
kawiateek ja dostałem życzenia z PCManiak i było 2003 (-;
Cytat
Życzymy Wam zdrowych, ciepłych i radosnych Świąt, spędzonych wraz z rodziną, osobistej i zawodowej pomyślności oraz dużo energii na nadchodzący Nowy 2004 rok!
biggrin.gif Który to już mail z życzeniami z kolei?
IWAN
eRROr roku jeszcze 2003

SPSZEDASZ CHOINEK
(wielki napis nad bramą)

no ktos miał tom swoją wene twórczą :wink:
scanner
Przyznaję się bez bicia, iż autorem życzeń wysłanych z forum jestem ja. Tak się niestety składa, że pisałem je mając wokół siebie dwu dyrektorów, kierownika i audytora oraz niedziałajacy internet, którym gdy w końcu zaskoczył na chwilę wysłałem treść tak jak obiecałem Sethowi.

Niniejszym zatem biję się w piersi i obiecuje poprawę.

---
Update: wysżło mi bardzo niegramatyczne zdanie, które poprawiłem
Seth
A ja dalem tylko copy&past :/ O:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.