Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nazwa.pl pytanie o promocje (serwer za 50zł)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
yayco
Witam

Ostatnio na Nazwa.pl pojawiła się nowa oferta promocji, która wydaje się bardzo opłacalna.
Chodzi mi o tą ofertę: Promocja "Serwery za 50 zł!" - osoby fizyczne 50 zł + VAT

Link: http://nazwa.pl/serwery-serwery-active.html

A teraz problem. Przeszukałem całą stronę, poczytałem regulamin tej promocji od deski do deski i nie znalazłem słowa o tym czy serwer jest na rok.
A mam wątpliwosci bo mało kiedy serwer tanienieje z 300zł do 50zł.

Nawet przy dodaniu serera do koszyka nie pisze na ile jest on wykupiony za te 50zł.

Ktoś się orientuje?
AxZx
kiedys bylo ze na pol roku - teraz pewnie tez.
Moli
Promocja obowiązuje na pól roku, po pól roku musisz 300 coś zapłacić na kolejny (cały) rok.
nowotny
Na samym dole tej strony co linka do niej podałeś pisze jak byk:
"Pierwszy okres abonamentowy w promocjach "Serwery za 1 zł!" oraz "Serwery za 50 zł!" wynosi 6 miesięcy."
yayco
Racja nie zauwazyłem tego.
domis86
Tak 6 miechow. Wiem bo uzywam i polecam smile.gif nazwa szybko dziala i jest tania.
Najpierw mialem z kumplem 6 miesiecy na moje nazwisko i kazali placic 300 za nastepne 6, ale zrezygnowalismy i zapisalismy sie drugi raz na promocje ale na kumpla nazwisko tongue.gif i tylko 50zl znowu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.