Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: World Idol
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Paul
Co myslicie o World Idol'u? Jak dla mnie Janoszka cienko... Najlepiej chyba ten, co spiewal Lithium - Nirvany... i ten co Sorry....

A wojewodzki... to jak sam powiedzial wiocha.. ciekawe jak przetlumacza w innych krajach te jego gatki smile.gif
spenalzo
Wojewódzki to sam jest wiocha i tyle. Nie wiem czemu, ale jakoś wcale mnie nie bawi Idol - może dlatego że jest za bardzo nastawiony na komercję?? Z przyjemnością za to oglądam od czasu do czasu "Szanse na sukces" tongue.gif
Jabol
jak dla mnie kolejność
1.belgia, 2.norwegia, 3.polska, smietnik wszystko inne
a wojewódzki conajmniej wprowadził tam do tej całej zabawy troszkę niepowagi. uważam, że bez niego to by była całkowita klapa. ale nie bójcie się, nie zrobiliśmy sobie siary. Oglądałem głównie na RTL'u i mam dobrą ( tzn. jak dla mnie złą ) wiadomość -> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli sad.gif

btw. czy polska jest jednym z niewielu krajów, gdzie się lubi rocka ?
Sir Blade
wszelkie pisenki z gatuku rock'a to tragedia -- morison razem z kurtem juz dawno sie w grobie przewracaja smile.gif

a co do kuby, jedyny juror, ktory potrafil powiedziec co o nich mysli. CALY program to tragedia.
IWAN
Program to sama komercja a Wojewódzki to totalny brak kultury jak taki idiota stawia nas przed światem - on ma chyba skrzywioną psychike, ponoć jak był młodzieniaszkiem wszyscy się z niego naśmiewali.
wassago
po obejrzeniu world idol'a doznalem szoku - przeciez ci wszyscy ludzie to typowie cukierki komercji, a co do Kaloszowej (czyt. Janoszowej) to spieprzyla przy wyborze repertuaru. co wypowiedzi Kuby to zdecydowanie najlepsze i najbardziej trafione byly wlasniej jego. w kazdym razie nie interesuje mnie kto wygra, choc jezeli juz to moglby to byc ten gosc co spiewal nirwane...
rzseattle
ehh szkoda gadac. Typowe cukiereczki. Uwazam ze wypowiedzi polskiego "krytyka" byly jak najbardziej trafne. Co do mojej oceny, to tak naprawde moja uwage przykuly swie osoby. Pierwsza byl koles rokowiec, no niby wszystko wporzadku tylko ze LITHIUM w idolu to juz dla mnie totalna paranoja. Druga osoba byl ostati koles tzw "czarny kon z norwegi", wedlug mnie to tylko ten koles zachowal naturalnosc, podpierajac to wszystko naprawde zajebstym glosem.

Aha i jeszcze jeden udajacy morisona - ja pier*** ale ciota.

No wiec ogolnie nie dziwie sie wojewodzkiemu - koles mowil to co mysli. Co jest najciekawsze gdy Amerykaniec kogos chwalil to nie mowil "masz wspanialy glos i prezecje" tylko "udowodnilas ze jestes dobra bo sprzedalas x plyt" - no comment.
[Regis]
Moje typy:

1. Norwegia
2. Belgia
3. USA / Polska

Co do Wojewodzkiego, to juz woje jego niz reszte jury ktorzy wychwalali swoich reprezentantow a o innych generalnie nie mieli nic konkretnego do powiedzenia
.dragonfly
Podobno ktorys z wokalistow powiedzial ze Wojewodzki to kretyn. Wie ktos cos o tym?
Cudi
Cytat
Podobno ktorys z wokalistow powiedzial ze Wojewodzki to kretyn. Wie ktos cos o tym?

Nie wokalista, tylko wielki spec z USA. Oczywiście Wojewódzki nic sobie z tego nie zrobił, i bardzo dobrze. Ciesze sie że nasz juror jako jedyny potrafił zachować do tego dystans i uczciwie powiedzieć kto ma coś w sobie a kto jest zwykłym dupkiem. Bez niego byłoby nudno smile.gif
Indianin
Masochiści . Jak z własnej woli można oglądać takie "g" ?.
Cudi
Cytat

Niestety, poziom polskich stacji jest tak nieski że ja nie znalazłem dla siebie niczego lepszego o tej porze (oglądałem tylko 2 część). Albo 10 powtórka z kolei, albo jakieś bzdury, to wszystko co maja nam do zaoferowania. sad.gif
tuzi
Cytat

Z własnej woli pewnie ciężko by było tongue.gif osoboiście oglądałem, bo musiałem - byłem u babci a tam tylko tvp1/tvp2/polsat, więc siłą rzeczy.... :wink:
A co do samych zawodników, to najlepsi chyba byli: koleś z Norwegii, i typ z Belgii. Reszta... no cóż, większej ilości boysbandów to na MTV nawet nie ma. :wink:

Cytat
-> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli

Czy to znaczy że wycieli je w montażu czy po prostu nie tłumaczyli?? Jak nie tłumaczyli to kicha.. a jak wycięli to chamstwo! nawet większe niż odzywki "jurorów". :wink:
Jabol
Cytat
Cytat
-> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli

Czy to znaczy że wycieli je w montażu czy po prostu nie tłumaczyli?? Jak nie tłumaczyli to kicha.. a jak wycięli to chamstwo! nawet większe niż odzywki "jurorów". :wink:
wycięli w montarzu sad.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.