Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powaga admina.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
domis86
Temat: Problem se skryptem

Sabistik zawsze na posterunku! Zbeształ głupiego usera i zamknął temat! Nawet wytknął poszczególne błedy. Tak trzymać! Zwłaszcza pierwszego kwietnia trzeba zachować nadzwyczajną czujność!
Cysiaczek
Ani tego, ani tamtego tematu nie rozumiem...
mike
Dostajesz ostrzeżenie za pisanie głupich wątków i zaśmiecanie forum.

Powtórzę bo chyba nie zrozumiałeś: nie bawi nas robienie śmietniku z forum. W twoim wykonaniu tym bardziej.
Chcesz zażartować? Proszę bardzo. Ale niech to będzie żart na poziomie.

Jeszcze jakieś uwagi?
sztosz
Bo któryś z was nie ma poczucia Humoru. winksmiley.jpg Swoją drogą kto wymyslił cały ten Prima Aprilis? I odpowiedź, że jakiś Roman mnie nie satysfakcjonuje tongue.gif A jesli już żart, to niech będzie inteligentny i zabawny. a nie IMHO głupi sad.gif
domis86
Cytat(sztosz @ 1.04.2008, 14:14:01 ) *
A jesli już żart, to niech będzie inteligentny i zabawny

Wiadomo, oprócz moich postów to są tu same takie wypowiedzi - inteligentne i błyskotliwe. Napewno pojawi się mnóstwo żartów.

Dzięki za warna, od razu mnie zbanujcie za to smile.gif
mike
Cytat(domis86 @ 1.04.2008, 14:19:20 ) *
Dzięki za warna, od razu mnie zbanujcie za to smile.gif
Jakiego warna?
Prima aprilis

LOL
Sadu2
Cytat(mike @ 1.04.2008, 14:20:49 ) *
Jakiego warna?
Prima aprilis

LOL

Hehe ale go załatwiłeś biggrin.gif Chyba że znowu żartujesz i mu dałeś naprawde biggrin.gif
mike
Cytat(Sadu2 @ 1.04.2008, 14:34:38 ) *
Hehe ale go załatwiłeś biggrin.gif Chyba że znowu żartujesz i mu dałeś naprawde biggrin.gif
Przez 5min. faktycznie było.
domis86
Hehe tongue.gif No w końcu jest wesoło smile.gif

ale możesz mi zostawić warna, ja lubie warny smile.gif
qqrq
Cytat(sztosz @ 1.04.2008, 14:14:01 ) *
Swoją drogą kto wymyslił cały ten Prima Aprilis?

Prima Aprilis to jakieś stare, pogańskie święto, które chrześcijanie przerobili na dzień urodzin Judasza. smile.gif Tak przynajmniej twierdzi posłanka Sobecka. guitar.gif

Wiem, że dzisiaj to już raczej smutny dzień, ale proponuję przeczytać jeszcze komentarze do tekstu w tym linku. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.