Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [sprzet - myszka] Prosze, pomozcie!!! Mysz nie dziala
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Viper
Prosze, pomozcie mi!!! Dostalem na swieta zestaw: klawiatura [radiowa] + mysz [radiowa] z jednym nadajnikiem firmy Manhattan. Robie wszystko tak, jak trzeba. Klawiatura mi lapie sygnal, ale komp nie reaguje na mysz. Co mam zrobic? Prosze pomozcie.
Seth
Wydaje mi sie, ze moze to byc spowdowane:
- myszka nie ma baterii albo sa wyczerpane winksmiley.jpg
- myszka moze miec inny kanal do komunikacji z odbiornikiem, ktory wlasnie uzywa klawiatura (na myszce powinnien byc jakis przelacznik na inny kanal)
- potrzebujesz dodatkowych sterownikow
- myszka jest zepsuta
Viper
Dzieki za rady ale przelaczalem kanaly i nic. Mysle ze to moze byc zepsuta myszka [mam nadzieje ze to nie przez to, ze mi spadla z biurka], problem ze sterownikami lub to, ze mam stare wejscie na myszke i korzystam z przejscia. Mimo wszytko thx.
Lucyfer
No jak ci spadła z biurka to daje 80% na to ze sie zepsóła..ja mam taki sam przypadek też mi spadła i mi teraz batrie nie wchodzą znaczy jedna sie trzyma a druga wypada a mi sie klapka połamała co zrobić...niestety nie jet józ na gwarancji...Myszka nazywa sie MT(Media Tech)107Optical Mouse pomóżcie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.