Chce zrobić usówanie rekordów wyświetlanych w tabeli na stronie. Mam problem ponieważ nie moge przekazać id za pomocą $_GET.
Oto kod:
Tu odczytuje wszytsko z bazy co jest mi potrzebne:
<?php $sql=@mysql_query('SELECT adresy.id, imie, nazwisko, nazwa, przywilej, ulica, kod, miejscowosc, tel
efon FROM adresy, przywilej, nazwy WHERE adresy.id_nazwa=nazwy.id AND przywilej.i
d=adresy.id_przywilej AND nazwy.id=adresy.id_nazwa'); echo '<table border="0" class="wyswietl"> <tr> <td class="naglowek"><h4>Imie</h4></td> <td class="naglowek"><h4>Naziwsko</h4></td> <td class="naglowek"><h4>Nazwa</h4></td> <td class="naglowek"><h4>Przywilej</h4></td> <td class="naglowek"><h4>Ulica</h4></td> <td class="naglowek"><h4>Kod</h4></td> <td class="naglowek"><h4>Miejscowosć</h4></td> <td class="naglowek"><h4>Telefon</h4></td> </tr>'; { echo '<tr onMouseover=this.bgColor="#00FFFF" onMouseout=this.bgColor="white"> <td class="reszta">' . $linia['imie'] . '</td> <td class="reszta">' . $linia['nazwisko'] . '</td> <td class="reszta">' . $linia['nazwa'] . '</td> <td class="reszta">' . $linia['przywilej'] . '</td> <td class="reszta">' . $linia['ulica'] . '</td> <td class="reszta">' . $linia['kod'] . '</td> <td class="reszta">' . $linia['miejscowosc'] . '</td> <td class="reszta">' . $linia['telefon'] . '</td> <td class="reszta"><a href="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '?usunadres=' . $linia['adresy.id'] . '">USUŃ</a></td> </tr>'; } ?>
I co jest nagorsze nie mam w pasku adesu po ?usunadres= numeru id. Nie bardzo wiem co jest nie tak. Może ktoś ma jakieś pomysły?