Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Wysyłka maila do userów z panelu - błąd. Pilne
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
mironczyk
Witam.
Chodzi o to, że maile z panelu nie docierają bo gdzieś jest błąd. W panelu natomiast jest napisane, że mail został wysłany. Proszę o pomoc. To bardzo pilne sad.gif
Kod poniżej:

http://www.sendspace.com/file/d7pbsp
nospor
yyyy....
ale w kodzie co pokazales nigdzie nie ma kodu odpowiadającego za wysylke. Masz tylko komunikat ze wyslalo i nic wiecej. Wiesz, tak na chlopski rozum zeby cos sie zrobilo, nie nalezy o tym poinformowac, ale nalezy to zrobic winksmiley.jpg
mironczyk
Nie bardzo rozumiem?
nospor
Chodzi mi oto, ze twoj skrypt co podales nigdzie nie ma kodu do wysylania maila. Masz tylko info:
"Wyslano do ...." ale nigdzie nie ma kodu ktory tę wysyłke robi.
Ty mowisz ze masz blad w skrypcie, a ja ci mowie ze nie masz bledu, masz poprostu brak pewnej czesci kodu. smile.gif Ty to pisales?
mironczyk
Nie ja, a ten kod co go brakuje to długi jest?
nospor
no a skad ja mam to wiedziec jak dlugi jest kod ktorego nie ma? Moze miec 1000 linii a moze miec 2. No przeciez wrozką nie jestem.

Ale sądzać po wczesniejszym kodzie i naglowkach jakie są szykowane to powinna w petli zapewne byc wysylka przy uzyciu mail:
http://pl2.php.net/manual/pl/function.mail.php
mironczyk
ja sie na tym kompletnie nie znam, ale musze to jakos zrobic ;/ prosze o pomoc
sniezny_wilk
Cytat(mironczyk @ 7.05.2008, 09:28:19 ) *
ja sie na tym kompletnie nie znam, ale musze to jakos zrobic ;/ prosze o pomoc

Czy ja dobrze zrozumiałem, że się na tym nie znasz i chcesz abyśmy to dla Ciebie zrobili ? Może jeszcze Ty dostaniesz za to pieniądze, a my zrobimy to za "dziękuje" ? Proponuje zacząć naukę PHP, w necie pełno jest kursów dobrych, a jeśli to bardzo pilne to zamów to u kogoś lub daj ofertę w odpowiednim dziale i opatrz ją tagiem wolontariat.
mironczyk
Nie o to chodzi... Nie dostaje za to kasy tylko [zepsułem]niechcacy, to mam zrobic. Cos takiego

---
Jesli nie potrafisz się kulturalnie wysłowić to nie pisz w ogóle.
Za następny wulgaryzm i dostaniesz ostrzeżenie.
~mike
sniezny_wilk
Nie wyrażaj się!, to forum publiczne jest. Skoro się nie znasz to po co się zabierałeś ? To przywróć poprzednią wersję, proste. Jak nie masz to zrób tak jak napisałem post wyżej.
mironczyk
Ok, juz sie nie wyrazam. Wiem ze to nie jest dlugi kawalek kodu i liczylem ze ktos kto sie spotkal z takim czyms mi podpowie i po sprawie... Ewentualnie za drobna oplata.
sniezny_wilk
Cytat(mironczyk @ 7.05.2008, 09:40:25 ) *
Ok, juz sie nie wyrazam. Wiem ze to nie jest dlugi kawalek kodu i liczylem ze ktos kto sie spotkal z takim czyms mi podpowie i po sprawie... Ewentualnie za drobna oplata.

Tu jest odpowiedni dział na takie rzeczy, lub poszukaj kogoś na własną rękę. Może znajdziesz kogoś kto będzie "wchodził" w cudy kod i szukał tego co zepsułeś.. choć wątpię.
Cysiaczek
@autor - Przenoszę na Giełdę ofert i opatruje tagiem [wolontariat]
@sniezny_wilk - niebezpiecznie zbliżasz się do granicy "zabawy w moderatora" smile.gif

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.