Teraz nie wiem co mam zrobić aby w daleszej części formularza zrobić kolejne takie pole "date".
Kalenarzyk korzysta z mechanizmów JS i głowię się co tu zrobić, zeby kalendarzyk działał dla dwóch pół w formularzu, a nie tylko dla jednego.
Jak przypisuje kod kalendarzyka dla obydwu pól formularza, to działa tylko przy pierwszym, a przy drugim już nie chce..
Mam nadzieję, że dość przejźyście opisałem swój problem, będę wdzięczny za każdą pomoc..

Oto kod:
<head> <script type="text/javascript"> window.addEvent('domready', function() { myCal = new Calendar({ date: 'd/m/Y' }, { direction: 1}); }); </script> <script type="text/javascript"> window.addEvent('domready', function() { myCal = new Calendar({ date: 'd/m/Y' }, { direction: 1}); }); </script> </head> <body> <div> <input id="date" name="date" class="text" type="text" maxlength="30" value="<?=$data_przyj;?>" /> </div> <div> <input id="date" name="date" class="text" type="text" maxlength="30" value="<?=$data_odj;?>" /> </div> </body>
próbowałem jeszcze w taki sposób ale również nic nie pomogło..
<head> <script type="text/javascript"> window.addEvent('domready', function() { myCal = new Calendar({ date: 'd/m/Y' }, { direction: 1}); }); </script> <script type="text/javascript"> window.addEvent('domready', function() { myCal = new Calendar({ date: 'd/m/Y' }, { direction: 1}); }); </script> </head>