Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwery z PHP 5.3
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kocurro
Witajcie smile.gif

Poprzednio dzięki Wam udało mi się znaleźć dobrego svn'a biggrin.gif teraz pora na serwer oferujący php 5.3

Co polecicie ? smile.gif

Pozdrawiam,
Lukasz
empathon
localhost/dedyk
Na hostingach znajdziesz co najwyżej najnowsze wersje stable. Nikt poważny nie zainstaluje środowiska z SVN.
mike
Tylko swoja maszyna. Wersja 5.3 nie jest jeszcze stabilna i ukończona więc nikt poważny jej nie zainstaluje.
sniezny_wilk
Ja bym proponował dedyka i to od początku, na nim postawisz sobie svn'a zainstalujesz co chcesz w tym dowolną wersje 5.3 i wiele innych przydatnych rzeczy. Jeśli dedyk za drogo to polecam VPS.
Kocurro
O dziwo znalazłem firmę co oferuje hosting php 5.3 - ale ona poważnie nie wygląda winksmiley.jpg

A z tym dedykiem/vps'em .... kurcze - czemu wcześniej o tym nie pomyślałem. Jak policzyć ile za każdą usługę oddzielnie mam płacić to aż się prosi o wykupienie dedyka smile.gif

dzięki za świetną radę smile.gif

pozdrawiam,
Łukasz
ActivePlayer
jak nie potrzebujesz krowy dużej, to rzuc okiem na ovh, mam tam już któraś maszynę z rzędu, i naprawdę polecam ich usługi.
Kocurro
ActivePlayer - dzięki wielkie smile.gif

Skorzystałem z oferty RPS, przez weekend zainstalowałem sobie wszystko co potrzebuję a teraz testuję smile.gif

Pozdrawiam
Łukasz
_Napster_
www.quotaless.com sprubuj tego dry.gif albo to www.zymic.com worriedsmiley.gif

www.quotaless.com
www.zymic.com
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.