Mam problem i pytanie
Chcę powiązać ze sobą dwa formularze ( formularz listy i kilka formularzy TextField )
Mam tabele Pacjent a w niej Kolumny: Nazwisko, Imię, Miejscowość.
Za pomocą listy chcę wybrac wiersz tabeli a następnie, kolumny tego wybranego wiersza (nazwisko, imie, miejscowość) przypisac do osobnych formularzy TextField
Czy jest to możliwe

<?php mysql_connect('***','***','***'); mysql_select_db('Przychodnia'); $query = "SELECT Nazwisko, Imie, Miejscowosc FROM Pacjent" or die('Blad zapytania'); ?> <form action="sosna.php" method="GET" name="aaa"> <select name="lista" onChange="this.form.submit()"> <?php $wynik = mysql_query($query); while($r = mysql_fetch_assoc($wynik)) { echo "<option>".$r['Nazwisko']." ".$r['Imie']." ".$r['Miejscowosc']."</option>"; //Formularz listy } ?> </select> <?php print (" <label>Nazwisko <input name='poletext' type='text' value=".$_GET['lista']." /> //Pobierana jest zawsze pierwsza wartosc z listy czyli " nazwisko" </label> <label>Imie <input name='poletext' type='text' value=".$_GET['lista']." /> //Co wpisac w value by pobralo z listy druga kolumne "imie" </label> <label>Miejscowosc <input name='poletext' type='text' value=".$_GET['lista']." /> //Co wpisac w value by pobralo z listy trzecia kolumne "Miejscowosc" </label> "); echo $_GET['lista']; //tablica GET - zawiera Nazwisko, Imie, Miejscowosc- Jak to rozdzielic do pozostalych formularzy? $q = explode(' ', $_GET['lista']); // Funkcja explode nie zdaje egzaminu gdyz istnieje // rekord "Jelenia Gora" ktora zostaje rozbita na dodatkowe // dwa indeksy w tabeli <label>Nazwisko <input name='textfield' type='text' value=".$q[0]." /> //nazwisko: np Kuleczka </label> <label>Imie <input name='textfield' type='text' value=".$q[1]." /> // imie: Franek </label> <label>Miejscowosc <input name='textfield' type='text' value=".$q[2]." /> //Miejscowosc: "Jelenia </label> <label> <input name='textfield' type='text' value=".$q[3]." /> // Góra" - blad ! </label> ") ?> </form> ?>