Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zadanie na zaliczenie przedmiotu [PILNE]
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
vsx
--treśc została usunięta bo uznałem, że tego typu oferta naraża forum na oskarżenie o pomocnictwo w przestępstwie-- (cysiaczek)
mike
Oszust!
skowron-line
Cytat(mike @ 26.06.2008, 10:05:08 ) *
Oszust!

@mike to chyba za duże słowo kolega napisał że chodzi mu o pomoc i jeszcze za nią płaci. smile.gif
mike
Kolega płaci za wskazówki czy za wykonanie?
Bo to faktycznie jest różnica.

Jeśli podam mu wskazówki, które po włożeniu wkładu własnego w postaci nauki pomogą mu zrealizować zadanie to mi zapłaci?
Czy zapłaci mi po podaniu rozwiązania?

Jeśli tylko wskazówki to przepraszam, tylko coś mi się nie wydaje. To forum ma setki tysięcy postów.
Wyobrażasz sobei że ludzie pacili za pomoc?

~skowron-line zauważ też, że zapłata będzie za realizację a nie za pmoc,
cojack
To raczej do działu bazar.
kwiateusz
@cojack jak jesteś takim detektywem to używaj raportowania smile.gif

Przeniosłem na Kupie bo jednak sprawa idzie o pieniądze.

Mike on chce baze danych, aplikacji nie, wiec jakiś wklad w to włoży smile.gif przynajmniej tak wynika z 1 posta.
Cysiaczek
A ja podzielam zdanie ~mike'e - oszust i tyle. To jest kupowanie pracy zaliczeniowej, co jest przestępstwem w Polsce i to całkiem surowo karanym.

Zaraz wywalę
trucksweb
Cytat
To jest kupowanie pracy zaliczeniowej, co jest przestępstwem w Polsce i to całkiem surowo karanym

chyba Cie pogielo tongue.gif przeciez to nie jest praca doktorancka czy umozliwiajaca otrzymanie jakiegos dokumentu- przynajmniej nic takiego nie pisze.
Z trudnosci zadania to raczej zaliczenie roku na uczelni, co nie jest karane przez prawo- jedynie moze byc karane przez rodzicow, nauczyciela, szkole.
i tyle.

Jak ktos nie umie czytac ze zrozumieniem -@mike to autor chce aplikacje + baze danych, na czwartek 3lipca.
Cysiaczek
art. 272 "Kodeksu karnego": "Kto wyłudza poświadczenie nieprawdy przez podstępne wprowadzenie w błąd funkcjonariusza publicznego lub innej osoby upoważnionej do wystawiania dokumentu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3".

Zaliczenie przedmiotu na studiach wiąże się z wpisem do indeksu (jest dokumentem uczelnianym) i poświadcza tym samym nabyte umiejętności, jest często warunkiem dopuszczenia do egzaminu. Oceny zawarte w indeksie mają wpływ na końcową ocenę całych studiów. art. 272 odnosi się więc również do tej sytuacji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.