Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Wygenerowanie blankieciku do przelewu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
kaszanka
Hi,

Mam sobie na stronie kilka pozycji z fakturami pro-forma i po lewej stronie inputy typu checkbox - kliena wchodzi na stronę, zaznacza które pozycje mu odpowiadają i klika na buttom 'submit' o nazwie generuj co spoowduje otworzenie się nowego okna i wygenerowanie wypelnionego blankietu dla wpłaty na poczcie.
Niby proste ale jakoś nie mogę dojść jak ustawić ten submit 'generuj' na dole strony by powodował otwarcie nowego okienka tylko z wypełnionymi blankietami na którym dane będą z wysłanego inputa wstydnis.gif

Przegląd różne strony jak maja to zrobione ale za nic nie mogę do tego dojść blinksmiley.gif
webdice
Wyszukiwarka nie gryzie, proszę.
kaszanka
Nio właśnie samo zrobienie generowania formularza jest ok, tylko głowie się nad tym jak zrobić by po kliknięciu na submit 'generuj' blankiecik otworzył się w nowym oknie na tym samym.
Gdyby to było zwykłe <a href..... to ok target=_blank i działa ale mam input=submit :|
webdice
Poczytaj o onClick or window.open.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.