SELECT klient.Imie, klient.Nazwisko, klient.Ulica, miasto.Nazwa, miasto.Kod, wojewodztwo.Nazwa, telefon.Numer_telefonu, telefon.rodzaj_telefonu FROM `klient` , `wojewodztwo` , `miasto` , `telefon` WHERE telefon.widoczność = 'Tak';
i chciałbym je przekształcić do PHP tak żeby mi pokazywało wyniki no ale cały czas mam błąd. Wiem że jestem laikiem w tych sprawach no ale cóż kazdy kiedyś zaczynał

<?php if (!$db) { exit; } $query = "SELECT * FROM `ksiazkaa`"; for ($i=0; $i <$num_results; $i++) { } ?>
Tak wygląda o to błąd
Cytat
</p align=\"center\" style=\"font-size:10px\"></p align=\"center\" style=\"font-size:12px\">
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\Ks\kscala.php on line 36
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\AppServ\www\Ks\kscala.php on line 36
Ilosc wyników wyszukiwania: ".$num_results."
a mimo jak usunę ta linie i poprawię żeby nie zliczało tych numerów to nadal nie wyświetla mi wyników. </p align=\"center\" style=\"font-size:10px\"></p align=\"center\" style=\"font-size:12px\">