Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] skrypt kalendarza
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
grzegorz_g
Szukam skryptu kalendarza, który pokazywał by innym kolorem dni jako niedostępne do zaznaczenia.
Dni niedostępne to pewne okrsy czasu pobierane z bazy danych. Coś w rodzaju rezerwcji pokoju na dany okres.
Znacie może jakiś gotowe skrypty. Z niewielkimi przeróbkami w php sobie poradze.
Cysiaczek
@Liseeeek - zanim dasz linka, to chociaż postaraj się problem zrozumieć tongue.gif

@autor - Powiem Ci, że jesteś troszkę w d... - ja też byłem. Szukałem takiego kalendarza dla klienta, ale 95% to płatne aplikacje, a w znalezionych darmowych drobne poprawki nie wystarczały, żeby to w ogóle działało z sensem. Koniec końców napisałem własny kalendarz. Tobie też radzę zainteresować się tym tematem, bo ciężko coś jest znaleźć, a kodowanie tego samemu, to frajda (no, przynajmniej ja miałem miłą odskocznię od sklepów i cms-ów)

O, masz jeszcze link: http://forum.php.pl/php_sprawdzanie_przedz...ych_t97726.html

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.