Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Egzamin zawodowy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kaczy
Witam. Szukam pytań do egzaminu zawodowego na Technik informatyk. Szukałem w internecie ale niestety znalazłem tylko odpowiedzi sad.gif
Cysiaczek
Podsumowując - masz odpowiedzi bez pytań i nie potrafisz do nich ułożyć tych pytań? No to już nie zdałeś smile.gif
kaczy
Tak bardzo mądre. A odpowiedzi są typu A,B,C lub D. Hmm... Może ułożysz mi do tego jakieś pytanie ? biggrin.gif
mike
A to taki test jest legalnie publikowany? Co to za zawód?
kaczy
To jest test na koniec szkoły technikum o profilu technik informatyk. Ten test właśnie był niedawno a ja mam za rok, więc chciałbym obczajić jakie pytania są mniej więcej smile.gif
Cysiaczek
@mike - może to jest "Technik polityk" tongue.gif
To by tłumaczyło, dlaczego są tylko odpowiedzi - pytania, jak już kolega ~kaczy wspomniał, można samemu ułożyć
maziak
http://peb.pl/nauka-i-technika/324061-rapi...k-czerwiec.html

Test jest legalnie publikowany, ale dopiero po egzaminie smile.gif Przed egzaminem nie znajdziesz.

PS. Spójżcie tylko na 1sze pytanie. Ehm? Co to ma byc? Niee, ten papierek nie bedzie chyba za wiele warty dla "pracodawcy". smile.gif
kwiateusz
egzamin zawodowy jest banalny.. ja bedac w 1szej klasie technikum (próbny) zdałem na 85%...

myslalem ze on cos bedzie znaczył ale po tych pytaniach to żal... aczkolwiek niektorym z klasy jakos on nie wychodził
kaczy
Teoretyczny najłatwiejszy ponoć. Zaglądaliście na Praktyczny?
kwiateusz
praktyczny jest dla mnie debilny... w konspekcie ktory trzeba sporzadzic powtarza sie 3x... piszesz co moglo sie zepsuc tak po obejrzeniu objawow, potem piszesz jakby to naprawic (teoretycznie) potem piszesz jak to naprawiles (zazwyczaj pokrywa sie z teoria) i piszesz co bylo zepsute (tez pokrywa sie z pkt 2)... i screeny na wszystko
piotrooo89
a od kiedy polscy oświatowcy to mistrzowie logiki i myślenia?

bardzo dziękuję mnie również się przyda bo w tym roku będę go pisał winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.