Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Programik do sporządzania sobie listy Todos
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Aztech
Czasami zdarza mi się, że podczas pisania jakiejś aplikacji nie wystarcza mi funkcjonalność oferowana np. przez Eclipsa do zaznaczania sobie rzeczy do zrobienia, np. ze względu na to, że są to rzeczy bardziej "generalne". Poszukuję sobie zatem sprawdzonego narzędzia, które pozwalałoby mi zarządzać rzeczami do zrobienia (nawet zrobieniem listy zakupów smile.gif ). Używacie takiego narządka, polecacie jakieś? Grunt by maiło przejrzysty sposób prezentowania rzeczy do zrobienia (z możliwością dodawania komentarzy, albo plików do danego zadania).
Z góry dzięki za pomoc
destroyerr
Korzystam (ostatnio sporadycznie) z ToDoList. Posiada komentarze, dodawanie plików, ustawianie priorytetu, postęp w pracy, czas rozpoczęcia, czas zakończenia, posiada licznik czasu wykonywania zadania i wiele więcej tongue.gif Przejrzystość mogą zwiększać kolory dla zadań i struktura drzewiasta.
Po tym jak zadałeś pytanie, postanowiłem poszukać czegoś nowego, znalazłem: http://todoist.com zapowiada się ciekawie. Dla mnie dużym plusem jest to, że jest online.
Jabol
notebook.google.com
MS Onenote
Evolution (osobiście z tego właśnie korzystam)
Tomboy
thunderbird też chyba to ma
lotus notes też pewnie ma

Wszystko zależy z jakiego systemy operacyjnego korzystasz. "Zapomniałeś" wspomnieć.
kbsucha
Ja ze swojej strony polecam: http://www.rainlendar.net/cms/index.php

Używam od paru lat i jestem zadowolony.

Pozdr
Sedziwoj
@Aztech
Jeśli chodzi o todo dla projektu, czyli takie bardziej ogólne, to mi się wydaje że Trac byłby dobrym rozwiązaniem.
Do tego Mylyn i się wygodnie pracuje.

Jeśli natomiast lista zakupów, to raczej to co koledzy piszą.
Jabol
Albo planner, jeżeli chodzi o TODO dla projektu (pod Linux)
tommy4
Karteczki przylepne <3

ToDoList.
.radex
Jabol, planner jest też dostępny pod Winsyfa winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.