Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: LICZNIK
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
uczen
Mam pytanie odnosnie licznika smile.gif
Mialem stronke na pewnym serwerze i zrobiony gotowy licznik na tym liczniku od 9 czerwca 2003r nastukaloo mi ponad 170 tys odwiedzajacych teraz strone przenosze na inny serwer z powodow technicznych. Czy jest mozliwosc napisania licznika z liczba poczatkaowa dowolna a w moim przypadku 170 tys
dob
No pewnie ze nie ma problemu - licznik tak dziala że do liczby ktora jest w pliku czy bazie dodaje sobie jeden czysci rekord lub plik i zapisuje powiekszoną liczbę.
Więc jezeli jest to na plikach to przenies skrypt razem z plikiem, a jeżeli na bazie danych to utwórz taką samą tabelę jak powinna byc i wstaw do niej Twoją ostatnią wartosć
Foxx
Dla poprawienia nastroju możesz wstawić np. 1mln 700 tys. odwiedzin...
uczen
Nie no takie cos nie ma sensu smile.gif moja strone w sumie odwiedzilo ponad 200 tys i nie ma sensu wprowadzac ludzi w blad . Niestety sponsor serwka skasowal mi konto bez powodu !!! Nawet nieinformujac mnie o tym sad.gif ale ja im sie odplace smile.gif buhahahahaha . Mam zamiar skierowac wnisek do sadu, gdyz z mojego adresu zrobili przekierowanie na inna strone. Dzieki czemu ktos kosztem popularnosci mojej strony ma duzy ruch na wlasnej stronie angrysmiley.gif
kicaj
Cytat
Mam zamiar skierowac wnisek do sadu, gdyz z mojego adresu zrobili przekierowanie na inna strone. Dzieki czemu ktos kosztem popularnosci mojej strony ma duzy ruch na wlasnej stronie  :evil:
Może być ciekawie, a jaką miałeś domene? rolleyes.gif
uczen
Niestety juz to zmienili i wywala tylko ze nie ma takiego adresu sad.gif
Chyba przeczytali mojego posta smile.gifbiggrin.gif
www.grajwgta.prv.pl smile.gif to byl adres strony teraz jest www.gta.auto.pl ale obecnie domena mi nie zawsze dziala cos sie dzieje z dns'ami, sisco nie daje pelnej obslugi setii i stad zonki smile.gif ale w przeciagu 24 h ma wszystko byc naprawione. Mam nadzieje smile.gif
scanner
Chcesz pozwać prv.pl ?
Czy to nie powinno być w wątku "Humor"?
uczen
Cytat
Chcesz pozwać prv.pl ?
Czy to nie powinno być w wątku "Humor"?

Nie scanner !!!

Serwer sponsorowala mi firma www.rs-komputer.com a domena www.grajwgta.prv.pl byla tylko maska. Jednak moja strona jest dostepna w necie pod adresem www.synah.rs-komputer.com/gta/index.php i gdy ostatnio wpisalem ten adres to nastepowalo przekierowanie na strone inna. Przy dodawaniu mojej strony do katalogu stron podawana jest pelna nazwa strony a domena typu prv jest niewidoczna ...
A prv i tak mialo postac synah.rs-komputer.com/gta/index.php smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.