Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt][www] skrypt galerii
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
nmts
Cytat
Służy ono wyłącznie publikowaniu informacji o gotowych lub częściowo gotowych rozwiązaniach.

No więc publikuje częściowo gotowy skrypt, którego główną funkcją będą galerie zdjęć. Skrypt będzie posiadał instalator i będzie w pełni konfigurowalny, ale mimo to robię to tylko dla własnej satysfakcji, a jeśli ktoś kiedyś będzie tego używał to tylko wisienka na torcie. Wasze opinię oraz propozycje pomogą mi pójść w dobrym kierunku. wstydnis.gif

/ciach/
rollon
ocenianie fotek bardzo fajne smile.gif ja dodalem ocene 1000000 smile.gif raczej to zmien i nie pobieraj wartosci z funkcji GET
Vielta
Cytat
Błąd: Nie mozesz chuju oceniać dwa razy tego samego zdjęcia!
Chciałeś być fajny?:<
Cytat
» Średnia: -79536431,4 (liczba ocen: 27)
Nie dość, że można dawać jaką się chce ocenę to można dawać też ocenę ujemną smile.gif
tiraeth
Za ten komunikat o powtórnym głosowaniu powinieneś dostać kopa w tyłek... i to porządnego.

/ciach/

Treści formularza kontaktowego też nie sprawdzasz. Sobie kilka razy kliknąłem wyślij i o dziwo - wysyła.

Oceniam na 0/10.
baszkir
Wprawdzie przykladow bylo sporo, ale kolejne:
/ciach/
2) nie ma znaczenie czy wpisze adres e-mail czy nie zawsze jest 'e-mail zostal wyslany'
3)
a) 'imie i naz' w komentarzach ja sie nic nie poda
cool.gif jakbym sie nazywal Karol Kowalski to bede Karol Kowa
4) moge sobie wysylac wysylac i wysylkac i nic mi nie przeszkodzi :-)
5) /ciach/to jak sa trzy komentarze a wpisze ze 300 to juz nie mam zadnego

Pierwsza opcja ktora kazdy tutaj sprawdza to swoje dane przekazywane w GET. Pytanie dlaczego kazdy oprocz autora strony ?
nmts
@baszkir
1. Naprawione.
2. Teraz musisz go wpisać.
3. Był limit 10 liter, teraz jest 20.
4. Możesz. W wolnym czasie dodam captcha.
5. Teraz pokaże po prostu ,że nie ma takiego newsa/strony.

6. Bo byłem trochę pijany kiedy zakładałem ten temat. winksmiley.jpg

@tiraeth
Już sprawdza wszystkie formularze.
Już nie zapętlisz index.php.
Nadane odpowiednie chmody katalogom ze zdjęciami.

@rollon
Co prawda nie zmieniłem GET, ale w każdym razie już nie dasz innej oceny niż dozwoloną. Zmienie GET na POST innym razem, a póki co, może być jak jest. winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.