Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Elektrownia
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
scanner
Wiem, powinienem dać to na Humor, ale mogłoby przejść niezauwazone -
Plik wav, 400 KB - elektrownia.wav
spenalzo
O ku...a

(nie lubie owijać w bawełne)
Fo
yyy, mega LOL laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ja tez jestem swiety :!: laugh.gif

i chyba mojemu sasiadowi powinni wylaczyc wode ciepla, bo jakis taki domyty chodzi caly czas... tak niemoze byc, on zle wibracje w nasz budynek w ktorym mieszkamy wprowadza... laugh.gif
GrayHat
luzik ale temat troche nie fair dla tematu humor.... tera kazdy bedzie pisal nowy temat bo "jego humor nie zostanie znaleziony"
Seth
Tekst z BOKu jednego z operatorow kom. winksmiley.jpg
- Dzien dobry - konsultat
- Niech bedzie pochawalony - klient
-...
- Dziekuje bardzo. Niech Pana Bog blogoslawi - klient
- Amen - konsultant
biggrin.gif
Bakus
To faktycznie nie nadaje się na humor... Sam ni wiem, czy to jest śmieszne, czy żenujące, żałosne, sam nie wiem...
Jestem ateistą i takie teksty z cyklu odłączyć im prąd, bo oni spalili Matkę Boską Częstochowską powodują, że staje mi się takich ludzi szkoda...

Przykre jest to, że ludzie starsi muszą szukać odwrotu od rzeczywistości...

Zakończenie radośniejsze:
Miałem już do czynienia z wierzącym operatorem... Dzwoniąc na magiczne 800102102 pierwsze co usłyszałem od operatora (po wybraniu 2) to niechaj będzie pochwalony... Koszmar...

Nigdy za to nie wybacze TPSA tego, że numer ich infolinii znam na pamięć...

W jakim świecie my żyjemy?
b3
laugh.gif

kur... wymiekam.... "bylam dzis gazowana" biggrin.gif ja pitole... wymiekam....... przy tym...

rispekt !! scanner debesciak biggrin.gif
spenalzo
Cytat
Przykre jest to, że ludzie starsi muszą szukać odwrotu od rzeczywistości...

Nie muszą - chcą.
Bakus
Jestem ciekaw, czy powiedziałbyś to samo, gdybyś jedyne co pamiętał, to wojna, opupacja, stan wojenny etc...
spenalzo
#-o

Cytat
To faktycznie nie nadaje się na humor... Sam ni wiem, czy to jest śmieszne, czy żenujące, żałosne, sam nie wiem...
Jestem ateistą i takie teksty z cyklu odłączyć im prąd, bo oni spalili Matkę Boską Częstochowską powodują, że staje mi się takich ludzi szkoda...

W sumie miałem coś napisać innego, ale dałem sobie spokój :-#

Ci ludzie są wolni, mogą sobie wybrać co chcą - a że wybrali maniakalną (rolleyes.gif) wiarę w Boga to ich sprawa, a my mamy prawo (także jako ludzie wolni) śmiać się lub płakać.

Cytat
Jestem ciekaw, czy powiedziałbyś to samo, gdybyś jedyne co pamiętał, to wojna, opupacja, stan wojenny etc...

Natomiast takie coś to jest tzw. typowe pierd** od rzeczy. Co ma religia (w takim wydaniu jak tutaj) do wojny? Wyjaśnij mi bo moze zacofany jestem.

Może nie przekazałem w tym poście tego co myśle o tym, ale chociaż nakreśliłem zarys tego co uważam o takim ględzeniu.

PS. Dowcip:
Przychodzi ksiądz do burdelu i mówi:
- Niech będzie pochwalony!
A burdelmama na to:
- Nie ma Lony.
:-)
Bakus
Cytat
Natomiast takie coś to jest tzw. typowe pierd** od rzeczy. Co ma religia (w takim wydaniu jak tutaj) do wojny? Wyjaśnij mi bo moze zacofany jestem.

To czy jesteś zacofany, to twój kłopot i ty o tym powinieneś wiedzieć najlepiej...
Co do tych ludzi... Oni mają słabą psychikę i wybrali kościół by nadpisać nie miłe wspomnienia godzinami klęczenia w kościele, bo wiarę w boga ma się nie zależnie od instytucji zwanej kościołem...
Na dobrą sprawę nie pochwalam takiego zachowania, ale je szanuje... są to ludzie wolni. Wybrali taką drogę... ich zdaniem jedynie słuszną...
Doceńmy to i dajmy im spokój...

@Spenalzo: Moja propozycja: peace

A teraz możemy się wspólnie pośmiać - nie biorąc pod uwagę tej ograniczonej kościołem kobiety, a jej słowa...
Nie wyciągając głębszych wniosków z tego nagrania jest ono niemiłosiernie zabawne... winksmiley.jpg

P.S. Spenalzo... Przestań, bo zadzwonie do pana z elektrowni, że masz prąd... winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.