Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Adobe wkracza w świat PHP dzięki frameworkowi Zend
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
tiraeth
Wygląda na to, że już wkrótce programiści, którzy upodobali sobie PHP, będą mogli w łatwy sposób tworzyć aplikacje działające w przeglądarce na platformie Flash/Flex i na desktopie za pośrednictwem bibliotek uruchomieniowych AIR. Będzie to możliwe dzięki porozumieniu o partnerstwie, jakie podpisały ze sobą Adobe i Zend – główny dostawca komercyjnych rozwiązań dla tego wolnego języka programowania. Więcej....

Nic nie dodając - ekstra sprawa, nie?
batman
Dla mnie bomba. Widziałem jakiś czas temu bardzo fajny tutorial, w którym opisano jak zrobić upload plików drag and drop. Wystarczyło tylko przeciągnąć plik z dysku do okna przeglądarki. Wszystko w oparciu o AIR.
bliitz
Cytat(batman @ 17.09.2008, 14:40:31 ) *
Dla mnie bomba. Widziałem jakiś czas temu bardzo fajny tutorial, w którym opisano jak zrobić upload plików drag and drop. Wystarczyło tylko przeciągnąć plik z dysku do okna przeglądarki. Wszystko w oparciu o AIR.

zapewne o tym mówisz:
http://devzone.zend.com/article/3650-Deskt...-and-JavaScript
batman
Cytat
zapewne o tym mówisz:
Dokładnie o to mi chodziło. Nie mogłem znaleźć linka. Ciekawe kiedy wyjdzie ZF 1.7 z implementacją tych bajerów winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.