Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna] Cięcie XHTML/CSS
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
abcdelta
Witam

Poszukujemy zdolnych i otwartych na nowe technologie oraz trendy w nowoczesnym internecie współpracowników. Mamy na myśli osoby które dobrze znają xhtml/css, potrafią ciąć pliki psd. (ps nie wymagany) Zleceń jest sporo, więc potrzebujemy jak najwięcej rąk chętnych do pracy. Naturalnie oferujemy wynagrodzenie - najpierw w zależności od poszczególnych projektów, później w formie stałej pensji.

Wstępnie zainteresowanych prosimy o kontakt pod adres contact@abcdelta.pl po dalsze szczegóły współpracy. Mile widziane portfolio.
mike
Jeśli tekst zasady publikowania ogłoszeń w dziale Praca Oferowana jest zbyt trudny to należy to zgłosić a nie ignorować tongue.gif
Przenoszę z Praca oferowana na Poszukuję.
jarek_bolo
Wow, przyznam, że jestem trochę zdumiony tym ogłoszeniem.
A gdzie w wymaganych: js, PHP, Java, Flash, MySQL, Postgres, UML, Photoshop, Subversion, itd. winksmiley.jpg

Czyżby była nadzieja na większą specjalizację polskiego rynku developerki czy wciąż trzeba być człowiekiem orkiestrą?
phpion
Od razu przeproszę Moderatorów za to, że odpowiadam w tym dziale; proszę nie nagradzać mnie warnem smile.gif

@jarek_bolo:
Moim zdaniem Twoja radość jest przedwczesna. Całe to "my" (poszukujemy, potrzebujemy itd) to w zasadzie jedna osoba. Wnioskuję to po danych kontaktowych w lewym górnym rogu "strony". Również cieszyłbym się gdyby pracodawca zaczął stawiać wymagania adekwatne do powierzanego stanowiska. Jednak w tym przypadku wydaje mi się, że mamy do czynienia z kolejnym freelancerem, a nie firmą. Bo czy poważna firma podałaby jako kontakt numer komórkowy oraz gadu-gadu? Hehe.
jarek_bolo
@phpion Ty mnie nie strasz warnami, przecież teraz jesteśmy w dziale poszukuję, a tutaj nie widzę jakichś zasad przypiętych, które mógł bym złamać worriedsmiley.gif

Co do meritum.
A niech i będzie to sam jeden freelancer, grunt, że ma zdrowe podejście do tematu.
Znam freelancerów (też piszących o sobie w liczbie mnogiej), co założyli działalność i próbują się rozwijać, tworzą "agencję interaktywną" i dając ogłoszenie wymagają że wszystko człowiek będzie znał bardzo dobrze, a prawda taka, że trudno jest poznać aż tyle technologii bardzo dobrze, bo to dużo czasu zajmuje (pomijam talenciaków i typowych geeków co to już w wieku 9 lat wiedzieli czego chcą, a znam takich i im zazdroszczę troche).
Z reguły się oczekuje od razu super gości z doświadczeniem i tutaj jest paradoks mały, bo gdzie doświadczenie zdobywać jak na rynku ofert z przymiotnikiem "junior", młodszy albo chociaż staż jak na lekarstwo, bo samych orkiestrantów wszyscy poszukują? Trochę błędne koło w Polsce w tej branży.
mike
Staramy się unikać komentowania ogłoszeń jeśli komentarze są ... puste. Wasza dyskusja jest całkiem OK i nie widzę powodów żeby ją przerywać lub za nią karać.
Zsaday są, ale są dla ludzi a nie ludzie dla ich przestrzegania.

I fakt, komentarze na Pracy oferowanej są nie zawsze pożądane. W przypadku działu Poszukuję jest więcej luzu.

P.S.
Możecie pominąć mojego posta i nie odpowiadać na niego. Kontynuujcie w miarę chęci.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.