Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KomputerEXPO 2004
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Bakus
Nio właśnie... Ktoś z Was będzie 22.01 na targach w Warszawie?
spenalzo
Ja ... nie bedę biggrin.gif
patrycjusz
Ja i zapraszam serdecznie całą reszte :wink:
może jakiś browarek pózniej ?
GrayHat
jak dobrze pujdzie to GrayHat zaszczyci was swą obecnością biggrin.gif
Marusz
Cytat
jak dobrze pujdzie to GrayHat zaszczyci was swą obecnością biggrin.gif

Podejrzewam, że jeżeli organizator tych targów czyta forum.php.pl, to juz jutro rano złoży wniosek do prokuratury i potroi siły ochrony.
Bakus
Ja wyjeżdżam z Wrocławia pociągiem IC o 6:42, więc ok. 11:30 będę w Warszawie...
Wracam również IC... O 18:13 mam pociąg, a więc mniewam iż znajdzie się czas (poza zwiedzaniem wystawy) na wypicie czegoś za zdrowie forumowiczów... winksmiley.jpg

Ustalamy jakiś punkt i czas zbiorczy?

Jeżeli chodzi o Warszawę, to jej nie znam, więc proponuję pod Pałacem KiN... Tylko jeszcze godzinę musimy ustalić... No chyba, że puńkta ustalamy jako: Wrocław Główny, 22.01.04 godz. 6:42... winksmiley.jpg
A będąc dokładnym: Wagon 6... winksmiley.jpg

W razie gdybym nie zdążył się z wami umówić bądźcie tak mili i kliknijcie SMSa: 693843399...
Bieniasxyz
Ja też jutro będę, to podajcie może jakiś punkt zbiorczy, to się trochę ludzi z tego forum zbierze :wink:
Bakus
Proponuję pod głównym wejściem do Pałacu Kultury i Nauki o 12:00...
Chodź jeżeli chcesz, to możesz wpaść na Dworzec Centralny... Przyjeżdżam o 11:32 (IC Odra...)
kwiateek
Ja nie jadę - tymczasowy kryzys finansowy smile.gif. Poza tym jak bym przyjechał znowu by mi robili problemy z uzyskaniem wejściówki.

Pozdrawiam.
Bakus
Problemów nie było żadnych...
Jeżeli prenumerujesz CHPIa lub ENTERa to masz wejście po godz. 15 (oficjalnie) za darmo. Praktyka jest taka: ja wszedłem już o 12:30 na kartę klubu CHIPa...

Szkoda, że się w sumie nie spotkaliśmy... W sumie wina może leżeś po mojej stronie... w Warszawie byłem 2 czy 3 raz w życiu... Natomiast tak na cały dzień to po raz pierwszy!

Za to możecie żałować, że nie słyszeliście jak facecik z OpenOfficePL się męczył gdy po marnej (czyt. tandetnej) prezentacji ludziska zaczęły zadawać pytania...
To można nazwać Porażką przez duże "P"! Było z czego się pośmiać... Ale byłem kulturalny... Nie wybuchnąłem śmiechem na to, że facet zajmuje się "programowaniem KDE", "OpenOfficePL korzysta jawnie z Mozilla Mail" a do tego wszystkiego: "Nie zintegrujemy naszego programu z konquerorem, bo nie jest on stworzony dla Windows"...

Aaaa... Jako, że kod programów na licencji OpenSource jest dostępny za darmo, to ja mogę sobie zmienić go i podpisać, że to moja praca...

Gdzie ja żyje?

@scanner: Dzięki za pomoc...
spenalzo
Cytat
Aaaa... Jako, że kod programów na licencji OpenSource jest dostępny za darmo, to ja mogę sobie zmienić go i podpisać, że to moja praca...

No nie wiem.... Możesz podpisać sie, że Twoja praca to to, co sam zrobiłeś - ale reszta ma swoich autorów. Nie wiem, bo nie znam zasad tych licencji.
Bakus
I w źródle (które MUSISZ udostępnić) i w programie KONIECZNE jest zaznaczenie, że program powstał przy pomocy takiego kodu stworzonego przez takich ludzi...
kwiateek
Cytat
Problemów nie było żadnych...
Jeżeli prenumerujesz CHPIa lub ENTERa to masz wejście po godz. 15 (oficjalnie) za darmo. Praktyka jest taka: ja wszedłem już o 12:30 na kartę klubu CHIPa...

Nie uśmiechało by mi się wchodzić po 15. W tamtym roku będąc na targach wszyscy się zwijali o 15 a większość chowała sprzęt za ladą - zwalała się dzieciarnia.
Pewnie problemu by nie było z wejściówką bo dostałem oficjalne zaproszenie na konkurs Teraz Internet, który jest rozstrzygany własnie na targach.
W tamtym roku zwinąłem nawet stamtąd nominację smile.gif.

Pozdrawiam.
Bakus
kwiateek...
Twoje zaproszenie i tak nie zmieniło by uciechy jaką miałem z ludzi z OpenOfficePL...
winksmiley.jpg
kwiateek
Cytat
kwiateek...
Twoje zaproszenie i tak nie zmieniło by uciechy jaką miałem z ludzi z OpenOfficePL...
winksmiley.jpg

smile.gif
A była prezentacja developerow z PLD? Bo cos tak slyszalem...

Pozdrawiam.
Bakus
Nie... na tych nie miałem przyjemności się natknąć...
kwiateek
Cytat
Nie... na tych nie miałem przyjemności się natknąć...

A zdjecia hostess masz laugh.gif ?
wassago
qrde zawsze fajne imprezy sa w wawie :/ zrobili by cos w Zielonej Gorze ... gdzie ja mam petycje napisac, zeby mi zrobili tu Expo...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.