Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Prośba o małą pomoc.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
dbQ
Witam.
Napisałem tutaj bo chciałem otrzymać małą pomoc od jakiegoś zaawansowanego webmastera. Mianowicie mam gotową całą stronę w php ze wszystkimi skryptami z pewnych źródeł i trzeba ją tylko zainstalować na serwerze. Nie znam się praktycznie w ogóle na php, jedynie w html się kiedyś bawiłem i coś robię nie tak, godziny ślęczałem nad problemem i mam już dosyć dlatego postanowiłem poprosić o pomoc tutaj. Czy jakiś uprzejmy znający swój fach webmaster nie mógłby zainstalować mi tego na serwerze razem z bazą danych tak aby nie było żadnych problemów. Wiem, że to nie zajmie wiecej niż 20 minut. Nie martwcie się też, że nie znając podstaw nie poradzę sobie z gotową stroną i bazą danych. smile.gif

P.S. jeśli ktoś napisze posta "wujek google" znajde po IP i zastrzelę rolleyes.gif .

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
dbQ
nospor
Cytat
P.S. jeśli ktoś napisze posta "wujek google" znajde po IP i zastrzelę

a za przeniesienie na wlasciwe forum i opatrzenie tagiem WOLONTARIAT co zrobisz?
dbQ
Hm, forum "Gotowe rozwiązania" wydawało mi się adekwatne.
nospor
ale ty nie chcesz "gotowego rozwiązania" tylko chcesz by ktos za ciebie odwalil za darmo robote smile.gif
ban_an_1
Jeśli sprawa jest aktualna to prosze o kontakt gg: 9034188.
Chetnie pomoge winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.